Klittenband Rondjes.

Klittenband Rondjes om snel iets vast te maken.

Klittenband is een zeer effectieve manier stoffen aan elkaar te bevestigen. Daarnaast is klittenband een goede oplossing, wanneer jij textiel tijdelijk of steeds opnieuw wilt bevestigen aan een harde ondergrond. Deze plakbare rondjes klittenband zijn zeer eenvoudig te verwerken omdat jij het klittenband niet hoeft te naaien. Houd bij de verwerking van dit klittenband altijd rekening met 24 uur verwerkingstijd en volg de aanwijzingen hieronder. Jij bestelt dit klittenband per vel van 8 paar. Kleur: Zwart.

Deze rondjes klittenband zijn ook leverbaar in wit. Heb jij een groter stuk klittenband nodig? Klittenband is in meerdere versies per meter leverbaar.

Plakbaar klittenband.

Klittenband is zeer sterk en kan tot 10.000 keer aan en van elkaar gehaald worden, zonder dat het slijt. De ene helft van het klittenband is hard: de haakzijde. De andere helft is zacht: de luszijde. Worden beide op elkaar gelegd, dan kunnen ze alleen met kracht van elkaar gehaald worden. Deze versie klittenband plak jij op de stof of op een andere, gladde ondergrond.

Hoe te verwerken?

Gebruik jij het klittenband om stof ergens aan te bevestigen? Plak dan de harde haakzijde op de harde ondergrond, zoals bijvoorbeeld een kozijn of deurpost. De zachte luszijde wordt altijd op de stof bevestigd. Zorg ervoor dat een harde ondergrond altijd schoon, stof- en vetvrij is voor het plakken. Laat de lijm van de plaklaag minstens 24 uur indrogen alvorens te gaan belasten, om verschuiven van het klittenband te voorkomen. Verwerk jij klittenband aan beide kanten op stof? Bevestig dan de harde zijde op de ondergrond en de zachte zijde op de laag die je loshaalt. Ook hierbij rekening houden met 24 uur droogtijd. LET OP: Plakbaar klittenband is NIET wasbaar!

Specificaties:

Samenstelling: 100 % polyamide. Doorsnede: 19mm. Kleur: Zwart. Jij ontvangt een vel met 8 paar klittenband rondjes.

Meer opties:

Deze rondjes klittenband zijn tevens leverbaar in wit. Klittenband kun jij ook per meter bestellen. Kies uit een vernaaibare of een plakbare versie of kies voor klittenband dat hecht aan zichzelf.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Klittenband Rondjes 8 paar - ZWART

  • Merk: Prym
  • Model: 968706
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €5,10


Gerelateerde producten

Klittenband 20mm Naaibaar - Per HALVE meter

Klittenband 20mm Naaibaar - Per HALVE meter

Klittenband.Klittenband Vernaaibaar – Kies jouw kleur.Fournituren: Klittenband. Met klittenband kun ..

€1,79

AANBIEDING: Klittenband 20mm Naaibaar - PER METER

AANBIEDING: Klittenband 20mm Naaibaar - PER METER

Klittenband diverse kleuren.Klittenband diverse kleuren – Voordeelprijs.Fournituren: Klittenband – K..

€2,35 €3,15

AANBIEDING: Klittenband 20mm Plakbaar - PER METER

AANBIEDING: Klittenband 20mm Plakbaar - PER METER

Klittenband met plaklaag.Klittenband met plaklaag – Ideaal voor gordijnen.Klittenband is een zeer ef..

€3,49 €4,65

Tags: Klittenband, klittenband kopen, klittenband bestellen, klittenband online, klittenband, haakband, lusband, haakzijde, luszijde, klittenband vernaaibaar, vernaaibaar klittenband, klittenband plakbaar, plakbaar klittenband, klittenband zelfklevend, zelfklevend klittenband, klittenband puntjes, klittenband rondjes, klittenband stukjes, klittenband klein stukje, velcro