Klittenband 20 mm Hecht aan Zichzelf

Klittenband 20 mm Hecht aan Zichzelf
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=15
Levertijd: Op Voorraad
€1,13 €1,50 - 25%
Aantal:

Klittenband.

Klittenband is een zeer effectieve manier om iets vast te maken of als sluiting voor kleding.

Klittenband is zeer sterk en kan tot 10.000 keer aan en van elkaar gehaald worden, zonder dat het slijt. De ene helft van het klittenband is hard: de haakzijde. De andere helft is zacht: de luszijde. Worden beide op elkaar gelegd, dan kunnen ze alleen met kracht van elkaar gehaald worden. Dit zelfhechtende klittenband bevat beide zijden inéén: de voorzijde is hard, de achterzijde is zacht. Zo kun je dit klittenband dus aan zichzelf hechten.

Dit klittenband wordt vooral gebruikt om iets te bevestigen. Doordat het aan zichzelf hecht, kun je het gemakkelijk om iets heenwikkelen, waardoor dit gezekerd wordt. Alleen door middel van behoorlijke kracht kun je het klittenband vervolgens weer van elkaar trekken. Zo kun je bijvoorbeeld spullen op je bagagedrager meenemen, met dit klittenband erom heen gedraaid. Of denk aan het meenemen van een kruk bij een rolstoel.

Samenstelling: 100 % polyamide. Breedte: 20mm. Kleur: Zwart.

Klittenband wordt geleverd per halve meter lengte. Bestel je 1 dan is dat 50 centimeter, 2 = 1 meter enzovoort. Je ontvangt zowel de haak- als de luszijde.

©Bink Fournituren 2012-2020