Klittenband.

Klittenband Vernaaibaar – Kies jouw kleur.

Fournituren: Klittenband. Met klittenband kun jij op een zeer effectieve manier iets vast maken. Daarnaast is klittenband prima geschikt als sluiting voor kleding. In het selectiescherm kun jij kiezen welke kleur jij wilt bestellen. Je verwerkt dit klittenband door het vast te naaien met de naaimachine. Het klittenband wordt voor jou vanaf de rol geknipt. Jij ontvangt zowel de lus- als de haakzijde. Deze variant klittenband bestel jij per halve meter. /p>

In een aantal kleuren is het klittenband leverbaar tegen een voordelige meterprijs: handig als jij meerdere meters wilt bestellen of wanneer de kleur jou niet veel uitmaakt. Voor gebruik bij gordijnen bestaat er ook een plakbare versie. Ga jij het klittenband vernaaien? Gebruik dan een jeansnaald op de naaimachine.

De kracht van klittenband.

Klittenband is zeer sterk en kan tot 10.000 keer aan en van elkaar gehaald worden, zonder dat het slijt. De ene helft van het klittenband is hard: de haakzijde. De andere helft is zacht: de luszijde. Worden beide op elkaar gelegd, dan kunnen ze alleen met kracht van elkaar gehaald worden. Je ontvangt beide zijden, dus zowel de haak als de luszijde, die beide los van elkaar vernaaid worden.

Vernaaibaar klittenband.

Dit klittenband kun je vastnaaien op alle textiel. Gebruik bij voorkeur een jeansnaald: deze is sterk genoeg om door het materiaal heen te gaan, zonder dat je naald breekt. Liever een versie klittenband, die jij kunt vastplakken? Bestel dan klittenband plakbaar.

Specificaties:

Samenstelling: 100 % polyamide. Breedte: 20mm. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren: maak je keuze in het selectiescherm. Wasbaar tot 60°.

Verkoop per halve meter

Dit klittenband wordt geleverd per halve meter lengte. Bestel je 1 dan is dat 50 centimeter, 2 = 1 meter enzovoort. Je ontvangt zowel de haak- als de luszijde. Het klittenband wordt van jou vanaf de rol geknipt - houd rekening met een maximale lengte aan één stuk van maximaal 5 meter. Bestel jij een langer stuk, dan zal jij het klittenband dus in meerdere losse stukken ontvangen.

Meer opties:

Klittenband bestaat ook in een plakbare versie. Jij kunt klittenband in een aantal kleuren bij ons ook per meter bestellen tegen een lagere meterprijs. Vernaaien van klittenband doe jij met een jeansnaald.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Klittenband 20mm Naaibaar - Per HALVE meter

  • Merk: Velcro
  • Model:041.1
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,79


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Naaimachinenaalden Jeans - Assortiverpakking

Naaimachinenaalden Jeans - Assortiverpakking

Schmetz Naaimachinenaalden Jeans.Schmetz Naaimachinenaalden Jeans: voor jeans en andere zware stoffe..

€2,65

Klittenband 20mm Plakbaar - Per HALVE meter

Klittenband 20mm Plakbaar - Per HALVE meter

Klittenband Plakbaar.Klittenband Plakbaar – per halve meterKlittenband is een zeer effectieve manier..

€2,95

AANBIEDING: Klittenband 20mm Naaibaar - PER METER

AANBIEDING: Klittenband 20mm Naaibaar - PER METER

Klittenband diverse kleuren.Klittenband diverse kleuren – Voordeelprijs.Fournituren: Klittenband – K..

€2,35 €3,15

Tags: Klittenband, klittenband kopen, klittenband bestellen, klittenband online, klittenband, haakband, lusband, haakzijde, luszijde, klittenband vernaaibaar, vernaaibaar klittenband, klittenband plakbaar, plakbaar klittenband, klittenband zelfklevend, zelfklevend klittenband, velcro