• Tafelkleed klemmen - 4 klemmen voor tafelkleed tuintafel

Tuintafel tafelkleed vastmaken.

Tuintafel tafelkleed vastmaken met 4 transparante klemmen.

Fournituren - Handigheidjes voor het huishouden. Lekker buiten tafelen is gezellig, zeker met de BBQ erbij aan. Maar hoe vervelend is het niet wanneer het tafelkleed steeds opwaait door de wind? Geen probleem: deze 4 transparante tafelkleedklemmen houden jouw tafelkleed op zijn plek. De onderkant van de klem is van roestvrijstaal - de bovenkant van transparante kunststof. Verkoop per set van 4 stuks.

Meer handige hulpjes voor in huis: lusjes voor thee- of keukendoeken zijn eenvoudig zelf te vervangen. Of gebruik jij liever handdoekknijpers? Ook bij buiten eten komt onze geblokte keukenschort goed van pas.

Tafelkleedklemmen voor de tuintafel

Met de transparante tafelkleedklemmen van Bink Fournituren blijft jouw tafelkleed op zijn plaats, ook bij een windvlaag. De klemmen zijn voorzien van een goed klemmend metalen mechanisme. De bovenkant van de klem is doorzichtig, waardoor jij het probleem onzichtbaar op kunt lossen. De tafelkleedklem is geschikt voor zowel kunststof als voor houten tafelbladen.

Tafelkleedklemmen - Hoe werkt het?

Leg eerst jouw favoriete tafelkleed op de tuintafel. Druk de tafelkleedklem met enige druk op het tafelblad. De doorzichtige bovenkant van de klem schuift over het kleed en houdt deze op zijn plek, ook bij een plotselinge windvlaag. Jij kunt de tafelkleedklem gebruiken voor zowel een stoffen tafelkleed als voor een afneembare versie van vinyl. Ongelukje op jouw katoenen tafelkleed? Met de juiste VLEKKENDUIVEL krijg je die lastige vlek er zeker weer uit in de was.

Specificaties:

Materiaal: roestvrijstalen klem met kunststof transparante bovenkant. Verpakking bevat 4 klemmen. Afmeting klem: 38x38mm. Afmeting lus: 30mm.

Meer handige hulpjes:

Voor theedoeken en handdoeken zonder lusje zijn onze handdoekknijpers een prima oplossing! Of gebruik onze speciale handdoeklusjes zonder naaien. Hoe vind jij onze geblokte keukenschort? Klassiek en tijdloos!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tafelkleed klemmen - 4 klemmen voor tafelkleed tuintafel

  • Merk: Dagros
  • Model:112296
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Handdoeklussen Wit - Voor Badstof

Handdoeklussen Wit - Voor Badstof

Handdoek Lusje mistHanddoek Lusje mist: handdoek lussen zonder naaienFournituren – Repareren. Niets ..

€5,60

Theedoeklussen Wit - Voor Katoen

Theedoeklussen Wit - Voor Katoen

Theedoeklusje mistTheedoeklusje mist: theedoeklussen zonder naaienFournituren – Repareren. Niets zo ..

€5,60

GOEDKOOP: Handdoek Knijpers 5 stuks

GOEDKOOP: Handdoek Knijpers 5 stuks

Handdoek Knijpers.Handdoek Knijpers: voor keukendoeken zonder lusje.Theedoek zonder lusje? Of een ha..

€1,99

Tags: Tafelkleedklemmen, klemmen voor kleed, klemmen voor tafelkleed, klemmen voor buitenkleed, tuintafelklemmen, huishoudelijke artikelen, handige hulpjes, keukenhulpjes, voordelige huishoud, action, blokker, goedkope artikelen, budget, voordeel, reclame, aanbieding