• Kledingborstel bronsdraad - Verwijdert pilletjes van wol

Kledingborstel voor wol.

Kledingborstel voor wollen kleding en jassen - Verwijdert vilt en pilletjes.

Borstels van echt haar – Kledingborstel voor zware wollen kleding. Wol is een prachtig materiaal om te dragen: warm, tijdloos, chique en comfortabel. Maar een wollen jas of blazer vraagt, net als alles, wel wat onderhoud. Deze kledingborstel is speciaal gemaakt zware wollen kleding, zoals een mantel of kostuum. Vanwege de twee soorten haar die in de borstel zijn verwerkt, kun jij jouw wollen kleding niet alleen mooi opborstelen, maar verwijder jij in één handeling ook storende pilletjes van de wol. De kledingborstel met bronsdraad is niet alleen geschikt voor jassen, maar ook voor een wollen trui of voor wollen bekleding van meubilair. Afmeting: 26,5cm. Verkoop per stuk.

Met een klassieke meubelborstel maak jij niet alleen kleding maar ook bekleding van meubelen en gordijnen snel en veilig schoon. En wat dacht je van die handige anti-pluisborstel? Die maakt jouw (be)kleding vrij van katten- of hondenharen. Voor onderweg hebben we een speciale handtas kledingborstel, die past in iedere tas of binnenzak. Net als dat handige zakkammetje van vloeibaar hout: het duurzame alternatief voor plastic.

Kledingborstel met bronsdraad - Altijd verzorgd

Het is misschien ouderwets, maar gepoetste schoenen, gekamde haren en een schone en gestreken outfit maken echt nog altijd verschil bij een eerste kennismaking. Maar ook als jij op weg bent naar een familiebijeenkomst, een spannend eerste afspraakje of gewoon even bij Oma langs gaat… jouw verschijning kan altijd wel wat aandacht gebruiken. Met deze kledingborstel voor wollen kleding kan jij snel en ongemerkt jouw trui, vest of shawl vrijmaken van pluis, stof en haren, maar tevens van storende pilletjes en vervilting van de wol.

2 rijen borstels.

De kledingborstel is voorzien van 2 verschillende borstelrijen. De buitenste rijen van donker zwijnenhaar zijn stevig maar zacht genoeg voor een veilige behandeling van de wollen vezels en maken de wol vrij van losse pluisjes, haren en roos. De binnenste borstelrijen zijn gemaakt van bronsdraad: een effectieve maar veilige manier om de wollen kleding te ontdoen van draadjes, vervilting en pilletjes. Het gebruikte hout is geolied perenhout. Smeer het hout één keer in de zoveel tijd in met een klein beetje olie op keukenpapier en het hout blijft vrij van vocht en vlekken. Bewaar de kledingborstel in de buurt van de kapstok of kledingkast: jij kan de kledingborstel eenvoudig ophangen aan de lederen ophanglus.

Borstels met echt haar:

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels of dierlijk haar.

Specificaties:

Samenstelling: Geolied perenhout; zwijnenhaar en bronsdraad. Afmeting: 26,5 centimeter. Verkoop per stuk.

Andere oplossingen voor (wollen) kleding:

  • Kasjmier Kledingborstel - voor kwetsbare wolsoorten
  • Wolkammetje - alternatief voor het verwijderen van vervilting op wol
  • Pluisborstel om dierenharen te verwijderen
  • Meubelborstel – Klassiek model

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kledingborstel bronsdraad - Verwijdert pilletjes van wol

  • Merk: Redecker
  • Model:447000
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €39,95


Gerelateerde producten

Kasjmier kledingborstel - Voor kwetsbare stoffen

Kasjmier kledingborstel - Voor kwetsbare stoffen

Kledingborstel voor wol.Kledingborstel voor wol - kasjmier kledingborstel.Borstels van echt haar – K..

€24,95

Klassieke kleding en meubel-borstel - 100% natuurlijke borstel

Klassieke kleding en meubel-borstel - 100% natuurlijke borstel

Meubelborstel.Meubelborstel: klassieke borstel met echt haar.Borstel met echt haar: De borstels die ..

€37,50

Duurzaam alternatief: Wolkam van hout

Duurzaam alternatief: Wolkam van hout

Wolkam van hout.Wolkam van hout: verwijdert pluizen en bolletjes van wollen kleding.Fournituren: Wol..

€7,30

Tags: Kledingborstel, meubelborstel, kledingborstels, borstel, jas, jasborstel