Leren breien: Breinaalden voor kinderen.

Leren breien: Breinaalden voor kinderen - Kunststof breinaalden nu extra voordelig.

Fournituren - Breinaalden verkopen wij in soorten en maten. Deze kinderbreinaalden zijn gemaakt van soepel kunststof en uitgevoerd in vrolijke, felle kleurtjes. Kinderbreinaalden zijn speciaal ontwikkeld om jonge kinderen kennis te laten maken met breien. Het is de juiste maat voor de meeste standaard acrylsoorten: dit zijn goedkope knotjes van breigaren die volop in allerlei vrolijke kleurtjes verkrijgbaar zijn. Dikte: 4mm. Verkoop per paar.

In BREIACCESSOIRES hebben we meerdere items die goed zijn te gebruiken door en met kinderen, zoals een punnikpopje en kunststof wolnaalden. Met onze aanbieding voor 20 kleurtjes borduurgaren kan jij samen vriendschapsbandjes maken.

Breinaalden om mee te leren breien

Steeds meer jonge kinderen komen erachter dat handwerken ontzettend leuk is om te leren. Ze vinden het leuk om te knutselen en om zelf iets te maken, wat ze vervolgens trots kunnen laten zien aan hun vriendjes en aan ouders en grootouders. Leren breien is niet moeilijk: als je er maar de tijd voor neemt en de lat niet direct te hoog legt. Deze kinderbreinaalden zijn daar perfect voor. Je kunt ze combineren met standaard acrylgaren, geschikt voor pen 3 tot 4. Dit is algemeen verkrijgbaar garen, dat je overal tegen komt en vaak voor een lage prijs en in allerlei vrolijke kleurtjes. Ideaal om je eerste sjaal mee te breien!

Speciaal voor kids ontwikkeld

De kinderbreinaalden zijn gemaakt van kunststof en hebben een afgeronde, stompe punt zodat kinderen zich er niet aan kunnen bezeren. Ze zijn 18cm lang, de ideale lengte voor kleine kinderhandjes. Het aantal steken dat je op de breinaalden 'kwijt' kunt is een prima aantal steken om een mooie kindersjaal mee te breien. Hoe leuk is het niet om samen aan tafel of op de bank bezig te zijn? Ofwel door je kind op gang te helpen of door met je (klein) kind lekker samen te breien: ieder aan zijn eigen project.

TIP:

Om de motoriek onder de knie te krijgen die een kind nodig heeft om te leren breien of haken is het een slimme stap om eerst te beginnen met punniken. Hierbij maken de vingers min of meer dezelfde beweging als je wanneer je bij breien en haken steken door en over elkaar haalt. Heeft jouw kind het punnikken snel onder de knie en vinden ze het leuk, dan is leren breien met deze kinderbreinaalden een leuke volgende stap!

Specificaties:

Samenstelling: 100% kunststof. 1 paar kinderbreinaalden, lengte: 18cm - dikte: 4mm. Verkoop per paar.

Handwerken voor kids:

  • Punnikpopje - De allereerste stap in leren breien
  • Kunststof wolnaalden - Veilig afhechten en in elkaar zetten van brei- en haakwerk
  • 20 kleurtjes borduurgaren - voor borduurwerkjes of vriendschapsbandjes

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Kinderbreinaalden 4mm - Voor standaard acrylgaren

  • Merk: Pony
  • Model:61659
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

CADEAUTIP: Punnikpopje - Breipopje om te leren breien

CADEAUTIP: Punnikpopje - Breipopje om te leren breien

PunnikpopjePunnikpopje - Om kinderen te leren beginnen met handwerken.Fournituren - Handwerken - Pun..

€5,95 €6,80

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

Plastic naalden met gebogen punt.Plastic naalden met gebogen punt voor makkelijk oppakken van steken..

€2,50

Breivork Hout - BUDGET versie

Breivork Hout - BUDGET versie

BreivorkBreivork om zelf een mooi rond koord te breienFournituren - Handwerken voor beginners. Met e..

€4,95

BUDGETPRIJS: 20 kleuren borduurgaren

BUDGETPRIJS: 20 kleuren borduurgaren

Vriendschapsbandjes maken.Vriendschapsbandjes maken met gesorteerd borduurgaren.Vriendschapsbandjes ..

€7,50

Tags: Kinderbreinaald, kinderbreinaalden, breinaalden voor kinderen, leren breien, leren haken, mijn eerste breiwerk, mijn eerste haakwerk, kinderen leren breien, kinderen leren haken, weven, punnikken, punniken, wolnaald, breinaald