Kooktouw

Kooktouw – Slagerstouw, braadtouw, kooktouw, rolladetouw

Fournituren – Touw voor in de keuken, voor het binden van vlees, braadstukken, kip en gevogeltje of voor het binden van kruiden. Touw gebruik jij onwillekeurig vaker dan je zou denken. Een bolletje touw op de juiste plek komt altijd van pas. Om even snel iets bij elkaar te binden, te sluiten of bij elkaar te houden is dit sterke, stoere touw prima geschikt. Vanwege de mooie natuurlijke en stoere uitstraling, is het kooktouw ook geschikt voor het origineel verpakken van een klein cadeautje. De eigenlijke functie van het keukentouw, dat ook wel slagerstouw of braadtouw wordt genoemd, zou je bijna vergeten… Maar uiteraard gebruik jij dit rolladetouw vooral voor het binden van vlees, kip en gevogelte of voor het binden van kruiden. Kleur: Rood-Wit; 100% katoen. Verkoop per klos van 100 meter.

Behalve dit braadtouw van katoen, hebben wij een assortiment aan vlastouw in verschillende kleuren. Met zo’n stoere houten houder geef jij het touw een handige en opvallende plek. Zet de houder daar neer, waar jij het touw meestal gebruikt. Op het aanrecht bijvoorbeeld…

Slagerstouw – braadtouw, kooktouw, rolladetouw

Dit keukentouw is zeer sterk en bestand tegen verhitting. Jij gebruikt dit natuurlijke touw bij het koken. De naam slagerstouw geeft al aan, dat jij dit keukentouw gebruikt voor het verbinden van vlees, rollade, kip en gevogelte. Ook voor het binden van een bosje kruiden, bijvoorbeeld in een ovenschotel, is dit rood-witte rolladetouw prima geschikt. Maar je gebruikt het natuurlijk net zo goed voor het binden of vastmaken van andere items. Sommige mensen pakken er zelfs een klein cadeautje mee in!

Makkelijk afrollen

Naast kooktouw hebben wij ook een assortiment aan zogenaamd vlastouw. Speciaal voor dit linnentouw, dat in meerdere kleuren bestelbaar is, heeft onze Duitse borstelmaker een touwhouder gemaakt. Een rol van dit huishoudtouw past precies op de stoere, eikenhouten kluwenhouder. Zo rol jij het touw gemakkelijk af – het scheelt jou bovendien regelmatig zoekwerk, waar het bolletje touw gebleven is. Want zowel het vlastouw als de kluwenhouder zijn mooi genoeg om er een goed zichtbare plek voor te vinden in jouw keuken of werkruimte. Ook een rol van dit keukentouw past perfect op de eikenhouten touwhouder.

Specificaties:

Samenstelling: 100% katoen. Kleur: Rood-Wit. Lengte: 100 meter. Verkoop per stuk.

Alternatieven en extra’s:

Ons universele linnentouw is in verschillende kleurstellingen leverbaar. Alle rollen touw passen op onze speciale kluwenhouder van zwaar eikenhout. Wist je trouwens dat wij nog veel meer handigheidjes verkopen voor in de keuken? Kijk HIER maar eens.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Keukentouw - Voor binden van vlees en rollade

  • Merk: Dagros
  • Model:101997
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Schilmesje NIET roestvrij recht

Schilmesje NIET roestvrij recht

Vlijmscherp Schilmesje.Vlijmscherp schilmesje voor in de keukenla.Herder schilmesjes staan wereldwij..

€6,95

Passeerdoek - Kaasdoek - Pureerdoek

Passeerdoek - Kaasdoek - Pureerdoek

Kaasdoek – PasseerdoekKaasdoek-Passeerdoek voor pureren, filteren en uitlekkenHandige hulpjes in de ..

€11,25

Tags: Touw, Linnen touw, sterk touw, touw voor in de tuin, touw voor in de keuken, vlastouw, touw van vlas, touw van linnen, zeer sterk touw, koord, vastbinden, vastmaken, ophangen, verpakken, houder voor touw, touw afrollen, touw afmeten, kooktouw, touw katoen, rolladetouw, braadtouw.