• Keuken Handdoek - Zwart geblokt

Keukendoek.

Keukendoek: zwart/wit geblokte handdoek voor in de keuken!

Fournituren - Huishoudtextiel: Een keukenhanddoek gebruik je ongemerkt vaker dan je denkt! Even je handen afdrogen als je ze gewassen hebt, eventjes een pan afgieten, wat kruimels van het aanrecht vegen … zo wordt de keukenhanddoek bijna net zo vaak gebruikt als een vaatdoek. Fijn dus als de doek geweven is van goede katoenen badstof: dan is de handdoek niet snel verzadigd. Deze multidoekvan dezelde leverancier als onze bekende horeca theedoeken en doet dus wat jij mag verwachten, net als bij de bijpassende theedoek. De doek is van 100% katoen en gemaakt van rul geweven badstof. Neemt goed op en makkelijk wasbaar tot 60°. Verkoop per stuk. Kleur: Zwart.

Bestel direct bijpassende theedoeken mee. Glaswerk droog je met een glazendoek; het aanrecht met een wafeldoek. Ken jij onze handige handdoekknijpertjes al?

Keukendoek.

In de keuken zijn 3 dingen onmisbaar: zonder vaatdoek, theedoek en keukendoek kom je de dag niet door. Denk eens na hoe vaak je deze doekjes op een dag gebruikt: meer dan je zou denken. Zeker de handdoek is echt een multifunctionele doek. Even je handen afdrogen, het zweet van je gezicht vegen na een heftig klusje; je pakt de keukenhanddoek er misschien wel eens bij om een pan af te gieten of je handen af te vegen als je de groenten hebt schoongemaakt. Fijn dus om een lekkere grote keukenhanddoek te hebben, die goed vocht opneemt en gemakkelijk wasbaar is.

Neemt meer op dan gemiddeld.

Deze rul geweven keukenhanddoek is een echte krachtpatser. De doek is 50 x 50cm groot. De doek is afgewerkt in een gerulde badstof. Hierdoor droogt de doek heerlijk af en hangt de doek, wanneer niet in gebruik, mooi soepel aan het haakje. De keukendoek is voorzien van een stevige katoenen ophanglus: hierdoor valt de doek mooi in een driehoek naar beneden.

Wasadvies.

De keukendoek is prima wasbaar tot 60°. Het is verstandig om keukentextiel altijd op 60° te wassen, omdat bacteriën bij lagere temperaturen overleven. Wel adviseren we je om de doek de eerste keer apart te wassen en niet heter dan 30°: daarmee beperk je de krimp! Vervang theedoek en keukendoek regelmatig voor een goede hygiëne; een vaatdoek kun je beste iedere dag vervangen.

Specificaties:

Materiaal: 100% katoen. Afmeting: 50 x 50cm. Kleur: Zwart. Wasbaar tot 60°.

Meer keukentextiel:

Deze keukenhanddoek is voorzien van een stevige ophanglus. Of gebruik jij liever onze superhandige handdoekknijpers? Behandel vet- of sausvlekken altijd voor met een Dr Beckmann VLEKKENDUIVEL: je zult zien dat jouw doeken dan weer mooi schoon uit de wasmachine komen!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Keuken Handdoek - Zwart geblokt

  • Merk: Dintex
  • Model:7600-ZWA/WIT
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Theedoek Ruit Zwart

GOEDKOOP: Theedoek Ruit Zwart

Droogdoek.Droogdoek: een lekkere grote theedoek, horeca-kwaliteit.Theedoek kopen? Met deze grote ger..

€2,95

GOEDKOOP: Handdoek Knijpers 5 stuks

GOEDKOOP: Handdoek Knijpers 5 stuks

Handdoek Knijpers.Handdoek Knijpers: voor keukendoeken zonder lusje.Theedoek zonder lusje? Of een ha..

€1,99

Tags: Handdoek, keukenhanddoek, handdoek voor keuken, keukendoek, theedoek, handen afdrogen, handen wassen, keukentextiel, kracht textiel, duitse textiel, made in germany, EU product, huishoudtextiel