• LAATSTE METERS: Katoenband 15mm - Wit OP=OP

Smal katoenband.

Smal katoenband gebruik je voor naaiklusjes of voor herstelklusjes in het huishouden. Dit 15mm brede band is zeer zacht en soepel, maar door de ingeweven keperbinding zeer sterk, waardoor het voor vele doeleinden geschikt is.

Huishoudband, ook wel keperband genoemd, kenmerkt zich door de schuin ingeweven keperdraden. Hierdoor is het huishoudband zeer sterk en bestand tegen belasting en rekken en strekken. Het smalle huishoudband wordt vooral toegepast voor allerhande herstelklusjes in je kleding of huishoudtextiel. Denk bijvoorbeeld aan het naaien van nieuwe lusjes aan je theedoeken of handdoeken. Ook kun je dit smalle katoenband gebruiken om naden of zomen te verstevigen, of als versteviging onder knoopsgaten in kleding van tere stoffen.

Vanwege de breedte is dit een ideaal band voor lussen en koorden die je wilt strikken. Denk aan bijvoorbeeld schorten, sloven en gezichtsmaskers. Omdat het katoenband wasbaar is tot 95° is het ook zeer geschikt voor allerlei toepassingen waarbij hygiëne een rol speelt, zoals het gebruik in keukens, kantines en zorginstellingen.

Materiaal: 100% katoen. Het katoenband van Prym is voorzien van een OEcotex-label, dat garant staat voor milieuvriendelijkheid, huidverdraagzaamheid en duurzaamheid.

Breedte: 15mm. Kleur: Wit. Ook verkrijgbaar in zwart.

Het katoenband wordt voor jou van de rol geknipt, je bestelt het dus per meter. Vul je bij het bestellen 1 in, dan krijg je 1 meter, 2=2 meter enzovoort.

LET OP: deze variant gaat uit de collectie - nog beperkt aantal meters beschikbaar. Veel meters nodig? INFORMEER vooraf naar de beschikbare voorraad. OP=OP - Niet nabestelbaar

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

LAATSTE METERS: Katoenband 15mm - Wit OP=OP

  • Merk: Prym
  • Model:904711
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,89
  • €0,69


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Keperband Zacht 20mm - Kies een kleur

GOEDKOOP: Keperband Zacht 20mm - Kies een kleur

Stevig bandStevig band: Keperband - welke kleur wil je?Keperband is een stevig en multifunctioneel b..

€0,75

Smal Katoenband 10mm Wit - Per meter

Smal Katoenband 10mm Wit - Per meter

Smal katoenband.Smal katoenband gebruik je voor naaiklusjes of voor herstelklusjes in het huishouden..

€0,85

GOEDKOOP: Keperband 10 mm - Kies een kleur

GOEDKOOP: Keperband 10 mm - Kies een kleur

Smal KeperbandSmal Keperband - Kies uit meer dan 20 kleurenKeperband is een stevig en multi-toepasba..

€0,50

OPRUIMING: Katoenband 15mm - Zwart OP=OP

OPRUIMING: Katoenband 15mm - Zwart OP=OP

Smal katoenband.Smal katoenband gebruik je voor naaiklusjes of voor herstelklusjes in het huishouden..

€0,69 €0,89

Tags: Keperband, band, sierband, gordijnband, keper, bandje, stoffen band, katoenband, katoenen band, zoomband, naadband, versteviging, vlieseline, tassenband, band voor tassen, band voor tashengsels, tassenhengsels, tasband, galon, galonette, keperbandje, smal keperband, smal band, huishoudband, smal huishoudband, lusjes voor theedoek, lusjes voor handdoek, band voor lusjes, lusjesband, band voor lussen, zoomband, naadband