• Zelf Antislip Sokken Maken: Sjablonen

Sjablonen.

Sjablonen voor Antislip zolen.

Fournituren: Antislip zolen maak jij zelf met behulp van deze sjabloontjes en de vloeibare latex melk van Regia. Regia ken jij misschien van de sokkenwol om zelf sokken van te breien. Gebreide wollen sokken zijn heerlijk in huis! Alleen: met een gladde vloer loop jij ongewild risico op uitglijden. Geen probleem: met behulp van vloeibare latex een deze handige sjabloontjes breng jij zelf een antislip profiel aan. Jij kunt dit gebruiken op de zolen van sokken, maar ook op een gladde leren zool van een pantoffel of slipper. Jij ontvangt een kartonnen vel met 7 verschillende sjablonen.

Maak jouw eigen huissloffen: met behulp van onze warme Noorse sokken en de lederen zool die jij aan de sok kunt vastnaaien. Vervolgens kan jij de nieuwe zool ‘beveiligen’ door met de vloeibare latex een antislip profiel aan te brengen. Toch liever kant-en-klare antislip sokken? Maak jouw keus uit ons assortimentoek jouw kleur en maat!

ABS: antislip zelf aanbrengen.

Dat wij een uitgebreid assortiment antislip sokken aanbieden, wist jij vast al wel. Maar misschien heb jij ook nog andere sokken of sloffen die jij graag zou willen voorzien van een antislip profiel. Gebruik deze sjablonen in combinatie met vloeibare latex: de latex melk breng jij heel eenvoudig aan op de onderkant van de sok, pantoffel, slipper of huisschoen. Het is een klusje van niets, maar maakt jouw leven thuis een stukje veiliger!

Ideaal voor ouderen:

Wie last heeft van opgezette benen of voeten heeft vaak problemen met het dragen van reguliere antislip sokken, omdat de boord knelt en irriteert. Zelfgebreide wollen sokken of onze Noorse sokken zijn een stuk losser en zullen het onderbeen en de voet niet afknellen. Maar juist als jij wat ouder wordt en je begeeft op een gladde vloer in een ziekenhuis, verpleeghuis of zorginstelling, ben jij gebaat met een extra stuk veiligheid als jij jouw bed verlaat. Met deze antislip melk maak jij ook van losjes gebreide, wollen sokken een antislip model.

Specificaties:

Jij ontvangt een kartonnen vel met 7 sjablonen.

Te gebruiken voor:

Jij kunt de antislip vloeistof gebruiken op de onderzool van Noorse sokken, van zelfgebreide sokken of in combinatie met onze lederen vernaaibare zolen. Kijk ook eens bij ons assortiment Antislip Sokken, leverbaar vanaf maat 18 tot en met maat 50.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zelf Antislip Sokken Maken: Sjablonen

  • Merk: Regia
  • Model: 9824200
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €1,50


Gerelateerde producten

Antislip Huissokken Donker Grijs 39-42

Antislip Huissokken Donker Grijs 39-42

Antislip sokkenAntislip sokken zorgen niet alleen voor draagcomfort, maar tevens voor veiligheid in ..

€6,95

Leren Zolen om Vast te Naaien Maat 42-43

Leren Zolen om Vast te Naaien Maat 42-43

Leren zolen om vast te naaien.Leren zolen om vast te naaien van Regia: hiermee maak je van je favori..

€11,95

Noorse Sokken maat 39-42

Noorse Sokken maat 39-42

Geitenwollen sokken.Geitenwollen sokken: noorse wollen sokken.Noorse sokken staan in de volksmond be..

€5,95

Zelf Antislip Sokken Maken

Zelf Antislip Sokken Maken

Vloeibare Latex.Vloeibare Latex voor Antislip zolen.Antislip zolen maak jij zelf met behulp van deze..

€9,99

Tags: Antislip, antislip sokken, zelf antislip sokken maken, sokken breien, zelf gebreide sokken, abs, latex, vloeibare latex, regia, latex melk, latex milch