Scheerkwast met houder.

Scheerkwast met houder - Vergulde Hand

Borstels van echt haar - Een klassieke scheerkwast om je gezicht in te zepen bij het dagelijkse scheren. Steeds meer mannen (her)ontdekken de charme van nat scheren. Nat scheren wordt pas echt een beleving, als je er het juiste materiaal voor gebruikt. Dat betekent: een goede, verzorgende scheercreme of scheerzeep, een goed scherp mes en een kwast van goede kwaliteit om je gezicht mee in te zepen. Deze scheerkwast van de Vergulde Hand draagt bij aan een optimale scheerervaring!

Niet voor niets bestaat De Vergulde Hand al sinds 1554: jij weet je dus verzekerd van goede kwaliteit. Kies ook voor scheerschuim, balsem of scheerzeep van de Vergulde Hand. Liever een scheerkwast van dassenhaar? Ook die hebben wij voor je.

Scheerkwast - Hoe te gebruiken?

Je gebruikt een scheerkwast om de scheercreme of scheerzeep op te schuimen in een scheerkom. Vervolgens kun je de zeep met de kwast royaal aanbrengen op je gezicht. Stem jouw scheercreme of scheerzeep af op je persoonlijke voorkeur en houd rekening met je eigen huid. Een droge huid vraagt een andere scheerzeep dan een wat dikkere, vettere huid. In het gebruik van een scheerkwast kun je kiezen voor een scheerkwast die gemaakt is van varkenshaar of een dassenharen scheerkwast.

Varkenshaar of dassenhaar?

Deze scheerkwast van de Vergulde Hand is van varkenshaar. Varkenshaar is een prima materiaal voor een scheerkwast. Varkensharen hebben een wat dikkere, stevige onderkant en lopen uit in een zachter gedeelte. Varkensharen nemen scheerzeep of scheercreme goed op en met een varkensharen kwast breng je de zeep gemakkelijk aan op je gezicht. Dassenharen zijn nog een stuk zachter dan varkensharen en kunnen bij het maken van de borstel mooi rond worden afgesneden. Vanwege de ronde uiteinden van de dassenharen zullen deze ook de gevoelige huid niet beschadigen of irriteren. Met dassenhaar kun je de scheerzeep heel gelijkmatig en vol opbrengen zonder teveel zeep te gebruiken. De uiteindelijke keus voor varkens- of dassenhaar blijft natuurlijk jouw eigen afweging.

Gratis houder:

Voor het behoud van je scheerkwast is het belangrijk dat je deze na gebruik goed uitspoelt en laat drogen. Een scheerkwast droogt het beste als je deze op zijn kop hangend laat drogen. Deze scheerkwast van de Vergulde Hand kan jij na gebruik terugplaatsen in de bijpassende scheerkwasthouder. Of kies voor een complete scheersethouder, zoals DEZE: hier kan jij behalve de kwast ook jouw scheermes in plaatsen.

Specificaties:

Samenstelling: Scheerkwast beukenhout met varkenshaar met metalen ring. GRATIS Scheerkwasthouder van PVC. Afmeting: cm. Verkoop per stuk.

Alles voor een scheerbeurt:

  • Vergulde Hand scheerschuim - Handig voor onderweg
  • Vergulde Hand Scheerzeep - Op te schuimen met de kwast
  • Vergulde Hand Balsem - Brengt de huid weer tot rust na het scheren
  • Dassenharen Scheerkwast - van onze Duitse borstelmaker

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vergulde Hand Scheerkwast - Inclusief houder

  • €12,50


Gerelateerde producten

Vergulde Hand Scheerschuim MINI - 2 x 50ml

Vergulde Hand Scheerschuim MINI - 2 x 50ml

Scheerschuim Miniverpakking. Scheerschuim Miniverpakking – 2 busjes scheerschuim voor op reisNat sch..

€7,95

Vergulde Hand Scheerzeep 75 gram - Met eucalyptusolie

Vergulde Hand Scheerzeep 75 gram - Met eucalyptusolie

Vergulde Hand ScheerzeepVergulde Hand Scheerzeep – Ook voor de gevoelige huid.Nat scheren – Scheerze..

€7,25

Scheerkwast dassenhaar - Beukenhout

Scheerkwast dassenhaar - Beukenhout

Scheerkwast Dassenhaar.Scheerkwast Dassenhaar om je gezicht in te zepen bij het dagelijkse scheren.S..

€29,95

Scheerset houder - Beukenhout

Scheerset houder - Beukenhout

Scheerset Houder.Scheerset Houder om je scheerkwast en je scheermes in te bewaren na het dagelijkse ..

€15,95

Tags: Scheerkwast, Scheerkwast varkenshaar, scheerkwast dassenhaar, scheerkwast, nat scheren, scheerborstel, kwast voor scheerzeep, scheerzeep, inzepen, opschuimen, scheerkom