• Kam van Hoorn

Hoornen kam.

Hoornen kam: anti-statisch en natuurlijk materiaal.

Duurzame hoornen kam: deze ecologische zakkam is gemaakt van koehoorn en op ambachtelijke wijze vervaardigd in Denemarken. De hoornen kam is mooi compact en voorzien van een mooie, natuurlijke tekening. Omdat hoorn een natuurlijk materiaal is, heeft iedere kam zijn eigen unieke uitstraling. Een kam van hoorn is, in tegenstelling tot plastic kammetjes, niet schadelijk voor jouw haar en hoofdhuid. Een bijkomend voordeel van het gebruik van een hoornen kam is dat deze jouw haar niet statisch maakt. Afmeting: 14,5 centimeter – 60 tandjes.

Wil jij jouw haar behalve kammen ook goed kunnen doorborstelen? Onze houten haarborstels verzorgen jouw haar optimaal - de houten pennen van de haarborstel masseren tevens jouw hoofdhuid. Vergeet niet om jouw kam of borstel regelmatig te reinigen met de speciale reinigingsset voor kammen en borstels.

Mooie hoornen kam.

Hoorn is een prachtig en dankbaar materiaal voor gebruiksartikelen. Hoorn is stevig, maar licht van gewicht en duurzaam in het gebruik. Bovendien is het materiaal prima te reinigen. Hoorn is dus een ideale grondstof voor een compacte kam. De compacte hoornen kammetje is 14,5 centimeter lang. Iedere kam heeft zijn eigen, unieke tekening. Draag een kam van hoorn niet los in jouw zak of tas om afbreken van de tandjes te voorkomen.

Hoorn: herkomst en onderhoud.

De hoornen kam is gemaakt van koehoorn, in de enige Europese hoornfabriek die gevestigd is in Denemarken. Het gebruikte hoorn wordt verkregen vanuit slachtafval – koeien worden dus niet voor het gebruik van de hoorn gedood. De hoornen kam is goed te reinigen met een klamvochtige doek en wat zachte zeep. Na het verwijderen van de zeepresten, droog je de hoornen kam af met een zachte doek. Leg de hoornen kam nooit te weken in water: dat is niet goed voor het materiaal. Wel verlengt het de levensduur van de hoorn, wanneer jij de kam af en toe behandelt met babyolie. Krasjes op jouw hoornen kam behandel jij met behulp van fijne staalwol. Vervolgens kun jij het hoorn inwrijven met een pasta van water en krijt. Olie de kam na behandeling om deze te borgen.

Specificaties:

Samenstelling: 100% Koehoorn. 100% biologisch afbreekbaar. Lengte: 14,5 centimeter – 60 tandjes. Made in Denmark.

Nog meer van natuurlijk materiaal:

Behalve onze haarborstels met echt haar leveren wij ook een aantal volledige houten haarborstels. Natuurlijke kammen leveren wij van beukenhout of van speciaal vloeibaar hout: een duurzaam alternatief voor plastic. Bestel jij ook een reinigingsset mee voor borstels en kammen? Dan ben je in één keer klaar.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kam van Hoorn

  • Merk: Redecker
  • Model: 766625
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €24,95


Gerelateerde producten

Haarborstel hout 5 rij

Haarborstel hout 5 rij

Haarborstel met houten pinnen. Houten haarborstel met 5 rijen houten pinnen. Geschikt voor dik haar ..

€21,61

AANBIEDING: Houten Zakkam

AANBIEDING: Houten Zakkam

Houten kam.Houten kam: geolied hout – duurzame keus.Duurzame houten kam: deze ecologische zakkam is ..

€8,95 €11,93

Reinigingsset voor Borstels en Kammen

Reinigingsset voor Borstels en Kammen

Haarborstels Schoonmaken.Haarborstels schoonmaken : set voor borstels en kammen.Hoe maak ik mijn haa..

€13,25

Tags: Kam, hoornen kam, hoorn kam, duurzame kam, ecologische kam, kam 100% natuurlijk, natuurlijke kam, biologisch afbreekbaar, kam schoonmaken, kam reinigen, kam van hoorn, kam van koehoorn, horn, comb horn