• Applicatie K-Pop Boy White Hair

K-Pop Strijkplaatje.

K-Pop Strijkplaatje: Kledingapplicatie Anime – Manga.

Fournituren: Kledingapplicaties. Een lastige vlek of een gaatje in kleding kun je mooi maskeren met een opstrijkbare kledingapplicatie. En deze K-POP strijkplaatjes vind jij misschien wel zo leuk dat jij ze ook zo op jouw kleding wilt strijken. Gewoon, om jouw spijkerjack op te leuken of omdat jij wilt laten zien dat jij fan bent van K-Pop, Anime of Manga. Deze afbeelding van een jongen met wit haar is 5,5 x 5,5centimeter. Jij bevestigt de applicatie met behulp van een strijkijzer. Verkoop per stuk.

In deze K-Pop applicaties serie van Prym kun jij kiezen uit diverse modellen. Gebruik jij de applicatie om een groter gat in jeans te bedekken? Bevestig in dat geval aan de binnenkant van de kleding opstrijkbaar reparatiedoek ter versteviging. Zo weet jij zeker dat de broek of het shirt achter het strijkplaatje niet uit kan scheuren. Het gebruik van een persdoek voorkomt schade aan de kleding of vlekken op jouw strijkbout.

Applicatie voor kleding.

Een kledingapplicatie gebruik jij om kleding te versieren of op te leuken en is bovendien prima geschikt om een gaatje of vlek te verbergen. Alles dat je nodig hebt om de applicatie vast te maken is je strijkijzer. Wel adviseren wij jou om de applicatie voor de zekerheid ook met een paar steekjes vast te naaien, zeker op plekken waar de kleding onder spanning staat.

Ideale oplossing voor kinderkleding.

Heb jij een gaatje of een lastige vlek in (kinder)kleding, die je wilt maskeren? Strijk er een applicatie op en de kleding is weer als nieuw. Laat de kids zelf de leukste applicatie uitzoeken: Succes verzekerd! En deze K-Pop applicaties van Prym zijn super actueel.

Gebruiksaanwijzing:

Stel je strijkijzer in op stand 3 voor Katoen. Leg de applicatie op de juiste plek. Vervolgens 25-30 seconden met lichte druk opstrijken. Vervolgens draai je de kleding om en strijkt aan de achterkant nogmaals over dezelfde plek. Even laten afkoelen. Klaar! Zet jij de applicatie voor de zekerheid nog met een paar steekjes vast?

Houd rekening met de ondergrond waar je de applicatie op wilt strijken: deze moet schoon en onbehandeld zijn en geschikt voor strijken op de heetste stand. Als de applicatie vastzit, kun je de kleding zonder probleem in de wasmachine doen.

Specificaties:

Geborduurde Kledingapplicatie K-Pop. Afmeting: 55 x 55mm. Model: Boy with White Hair.

Meer keus?

In deze K-Pop serie heeft Prym meerdere modellen beschikbaar. Gebruik voor het bevestigen van een applicatie altijd een persdoek: deze wordt transparant wanneer jij de doek iets vochtig maakt. Zo zie jij precies wat je doet en blijf jij niet met het strijkijzer aan de kleding plakken. Voor spijkergoed is het verstandig om de achterkant van een gat extra te verstevigen met reparatiedoek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Applicatie K-Pop Boy White Hair

  • Merk: Prym
  • Model: 926086
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €4,60


Gerelateerde producten

Persdoek transparant

Persdoek transparant

De persdoek wordt transparant als hij nat is, dus u ziet waar u strijkt. De persdoek beschermt tegen..

€4,50

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar

Reparatiedoek Jeans is speciaal voor denim en jeansstoffen.Met Reparatiedoek Jeans repareer eenvoudi..

€2,95

Applicatie K-Pop Girl Red Hair

Applicatie K-Pop Girl Red Hair

K-Pop Strijkplaatje.K-Pop Strijkplaatje: Kledingapplicatie Anime – Manga.Fournituren: Kledingapplica..

€4,60

Applicatie K-Pop Boy Zwart Wit

Applicatie K-Pop Boy Zwart Wit

K-Pop Strijkplaatje.K-Pop Strijkplaatje: Kledingapplicatie Yaoi – Manga.Fournituren: Kledingapplicat..

€4,60

Tags: Applicaties, gaatje in jas repareren, kledingapplicaties online, strijkapplicatie, strijkplaatje, embleem, embleempje, plakplaatje, borduursel, borduurplaatje, geborduurd plaatje, K-Pop, KPOP, Manga, Anime, Yaoi