Japanse Handnaalden.

Japanse Handnaalden: wanneer een bedrijf al meer dan 430 jaar naalden produceert, dan kun je erop rekenen dat je het beste van het beste koopt. Deze Japanse handnaalden behoren tot de beste ter wereld. Ze zijn verpakt in een kartonnen koker.

Ben je een enthousiaste handwerk(st)er? Voor iemand die veel kleding maakt, andere projecten doet met stoffen en garens of bedreven is in het maken van quilts, is goed gereedschap onmisbaar. Het gereedschap dat je gebruikt dient praktisch te zijn en van de hoogste kwaliteit. Dit bespaart je veel tijd en moeite en zorgt ervoor dat jouw projecten altijd lukken. Steeds meer mensen kijken naast functionaliteit, ook naar de uitstraling en het design van hun gereedschap en uiteraard wordt duurzaamheid en het gebruik van duurzame materialen, een steeds belangrijker argument in het kiezen van het juiste product. Kijk nu eens naar deze Japanse handnaalden, verpakt in een praktische kartonnen koker. De handnaalden worden vervaardigd in Kanazawa, Japan door Meboso Needles, waar al meer dan 430 jaar naalden worden gemaakt. De naalden hebben een scherp puntje en doordat ze verticaal gepolijst zijn, glijden ze door je kwetsbare stoffen als een mes door de boter. Van Japanse naaldkunsternaars is bekend dat zij zeer gehecht waren aan hun eigen naalden en ze daarom aan een koord om hun nek droegen, zodat ze ze nooit kwijt zouden raken. Hierop is ook het ontwerp van de kartonnen koker gebaseerd. Je ontvangt een setje handnaalden in verschillende maten, geschikt voor zware stoffen.

De producten van Cohana zijn handgemaakt. Voor alle producten geldt dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, dat zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van organisch en duurzaam materiaal en dat er een perfecte mix is tussen functionaliteit, duurzaamheid en design. Japanse producten staan niet voor niets aangeschreven als de beste kwaliteit ter wereld en dat geldt zeker voor de top of the bill fournituren van Cohana!

Afmeting naalden: No. 6: Lengte: 31,8mm- Dikte: 0,76mm; No. 7:Lengte: 30,3mm;-Dikte:0,71mm; No. 9:Lengte 28,8mm-Dikte:0,64mm. Materiaal koker: Japans karton.

Ook verkrijgbaar in een versie voor lichte stoffen. Leuk cadeautje voor een coupeuse, quilt(st)er, of voor iedereen die graag met stoffen werkt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Japanse Handnaalden voor Zware Stoffen

  • Merk: Cohana
  • Model:45-046
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €13,95


Gerelateerde producten

Magnetische Spoel voor Spelden Groen

Magnetische Spoel voor Spelden Groen

Magnetisch Speldenkussen.Magnetisch speldenkussen: wat een origineel vormgegeven speldenkussen, in e..

€25,95

Tags: Cohana, fournituren, topfournituren, luxe fournituren, fournituren cadeau, topcadeau, december cadeau, kerstcadeau, sintcadeau, sinterklaascadeau, japanse fournituren, japanse kwaliteit, fournituren uit japan, meetlint uit japan, luxe meetlint, speldenkussen uit japan, luxe speldenkussen, naalden uit Japan, Japanse naalden, japanse naaldkunst, japanse naaldkunstenaar, speldenmagneet, japanse speldenmagneet, clover, kai, japanse liniaal, japanse lineaal, koperen liniaal, koperen lineaal, liniaal van koper, lineaal van koper