• Jalouzieborstel - Voor luxaflex en jaloezieën

Luxaflexborstel.

Luxaflexborstel: verwijdert stof van jaloezieen.

Borstel met echt haar: De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels of dierlijk haar.

Al onze borstels zijn bedoeld voor een specifiek doel en maken de klus die jij gaat doen een stuk gemakkelijker. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze speciale jaloezieborstel voor het stofvrij maken en houden van luxaflex, jaloezieën en andere harde raambekleding? Luxaflex is een echte stofverzamelaar. Veel huizen hebben hun centrale verwarming recht onder het raam, waardoor de warmte nog meer los stof aantrekt. Zo zijn jouw lamellen op den duur voorzien van een laag grijs stof.

Deze speciale natuurlijke jaloezieborstel maakt korte metten met stof en vuil. De zachte geitenharen zijn echte stofverzamelaars. De jaloezieborstel neemt het stof mee, waarna het je het buiten of op het balkon weer van de borstel kunt verwijderen. Door de speciale vorm van de borstel stof jij in één handeling maar liefst vier rijen luxaflex weer schoon!>/p>

Materiaal: geolied beukenhouten handvat; borstelharen van donker geitenhaar.

Afmeting: Handvat: 12cm. Borstelgedeelte: 8 cm, waarvan 4 rijen met elk 2,5 cmØ.

TIP: Het meeste vuil op lamellen onstaat door stof dat door vocht aankoekt op de lamellen. Maak de lamellen eerst goed schoon met water en een ontvettend schoonmaakmiddel. Zorg er voor dat de lamellen goed schoon en droog zijn. Met de jaloezieborstel houd je de lamellen vervolgens gemakkelijk stofvrij en dus definitief schoon.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Jalouzieborstel - Voor luxaflex en jaloezieën

  • Merk: Redecker
  • Model:510504
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €21,95


Gerelateerde producten

Klassieke kleding en meubel-borstel - 100% natuurlijke borstel

Klassieke kleding en meubel-borstel - 100% natuurlijke borstel

Meubelborstel.Meubelborstel: klassieke borstel met echt haar.Borstel met echt haar: De borstels die ..

€37,50

Radiatorborstel Geitenhaar - Flexibele stang komt ook tussen roosters

Radiatorborstel Geitenhaar - Flexibele stang komt ook tussen roosters

Centrale Verwarming Borstel.Centrale Verwarming Borstel : flexibel, komt overal bij.Radiatorborstel ..

€19,95

Tags: Jalouzieborstel