Steunkussen voor in iedere schoen

Steunkussen voor in iedere schoen: extra steun bij lopen of staan

Fournituren voor schoenen - Voetverzorging. Heb jij na het lopen of staan vaak last van zere voeten? Door het gebruik van deze gelkussens van Shoeboy's, die gemaakt zijn van speciale, huidvriendelijke gel, zullen jouw klachten zeker verminderen. Het voorvoetkussen wordt voorin de schoen geplaatst en is geschikt voor ieder type schoen. Het gelkussen geeft ondersteuning. Door het anti-slip oppervlak glijd jij niet ongewild naar voren in de schoen, waardoor branderige voorvoeten worden voorkomen. Omdat de tenen vrijgelaten worden, kan jij deze gelkussens ook gebruiken in open schoenen. Bovendien zijn de gelkussens ook geschikt voor schoenen die net iets te groot zijn. Verkoop per paar.

Behalve deze gelkussens hebben wij nog meer oplossingen voor pijnlijke voeten. Ken jij onze speciale BIO inlegzolen? Dé oplossing voor vermoeide en pijnlijke voeten.

Voorvoetkussen - Hoe werkt het?

Het voorvoetkussen van Shoeboy's wordt voorin de schoen geplaatst. Door het geruwde oppervlak glijden jouw voeten niet langer naar voren in de schoen. Door de extra ondersteuning van de voorvoet heb jij minder snel last van zere voeten. De tenen worden vrijgelaten door het kussentje, waardoor jij de gelkussens ook goed kunt plaatsen in open schoenen. Moet jij voor jouw werk veel lopen of staan op hoge hakken? Bestel dan DEZE versie.

Voorvoetkussen - Hoe te gebruiken?

Jij ontvangt een linker - en rechtervoorvoetkussen - de tenen worden vrijgelaten. Verwijder de kleeflaag aan de achterzijde en plaats de voorvoetkussens op de juiste plek voor in de schoen. Begint het zooltje los te laten? Spoel het dan af onder de kraan en plaats het opnieuw. De kussentjes zijn dus steeds opnieuw te gebruiken. Heb jij een paar schoenen die net iets te groot zijn? Ook daarvoor kan jij deze voorvoetkussens prima inzetten!

Specificaties:

Samenstelling: Fresco Gel Voorvoetkussen. One size - Universele maatvoering. Verkoop per paar.

Meer voor zere voeten:

Behalve dit product hebben wij nog meer ondersteuning en oplossingen voor pijnlijke voeten. Zoals ons Bio Voetbed Inlegzool bijvoorbeeld.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

LAATSTE VERPAKKING: Gel Step - Universeel voorvoetkussen OP=OP

  • Merk: Shoeboys
  • Model:782240
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95
  • €5,00


Gerelateerde producten

Teenringkussen - Kies een maat

Teenringkussen - Kies een maat

TeenbeschermersTeenbeschermers: de oplossing voor likdoorns en blarenFournituren voor schoenen - Voe..

€8,95

OPRUIMING: Bio Voetbed - Inlegzool

OPRUIMING: Bio Voetbed - Inlegzool

Inlegzool – Steunzool.Inlegzool – Steunzool: comfortabel voetbed met schokdemping.Fournituren – OPRU..

€17,95 €21,95

Tags: Gel Step, anti slip gel pad, anti slip gel kussen