• Kookplaat schoonmaken - Inductie en keramische kookplaatreiniger

Reiniger voor inductie

Reiniger voor inductie en keramische kookplaten - verwijdert vuil en geeft glans

Schoonmaakproducten: Nu steeds meer mensen 'van het gas afgaan' koken meer en meer mensen op een keramische of inductieplaat. Zo'n glazen kookplaat vraagt om een specifieke reiniger die aangekoekte en ingebrande etensresten verwijdert. Voor het zwaardere schoonmaakwerk gebruik je DEZE speciale kookplaatschraper - een mesje waarmee je effectief maar veilig zelfs de zwaarste aanslag van jouw kookplaat verwijdert - ZONDER chemie! De kookplaatreiniger is op basis van een innovatieve en duurzame formule van abrikozenpitten, polijstende klei en actieve koolstof - bovendien VRIJ VAN microplastic. Verkoop per stuk - Inhoud: 250ml.

Bestel direct een kookplaatschraper mee voor het verwijderen van zwaardere aanslag. Jouw oven of bakrooster maak je schoon met Ovenreiniger van DrBeckmann - Vette aanslag in de keuken verwijder je met kristalsoda. Ook van DrBeckmann: Vlekken in kleding of textiel behandel je voor met een vlekkenduivel.

Zo wordt de inductieplaat schoonmaken een stuk minder vervelend:

Veel mensen zien er tegenop: het schoonmaken van jouw inductie of keramische kookplaat. Ook hier valt en staat alles met het materiaal dat je gebruikt. Dat betekent: verwijder eerst de zware aangekoekte resten met de kookplaatschraper. Hierna reinig, polijst en verzorg jij jouw keramische of inductieplaat met deze duurzame reiniger van DrBeckmann.

Schoonmaken met oog voor de planeet

Deze kookplaatreiniger reinigt en polijst de kookplaat op basis van een innovatieve formule. Het product is vervaardigd uit abrikozenpitten, polijstende klei en actieve koolstof. Het product laat een beschermende laag achter, die mooi glanst en jouw volgende schoonmaakbeurt vergemakkelijkt. Bovendien is het product gegarandeerd vrij van schadelijke microplastics.

Specificaties:

Ingrediënten: Abrikozenpitten, polijstende klein en micro-fijne actieve koolstof. Geschikt voor het Reinigen en Polijsten van inductie of keramische kookplaten. Verkoop per stuk - Inhoud: 250ml.

Nog meer vlekkenmiddelen:

  • Kookplaatschraper - voor het verwijderen van zware aanslag
  • Ovenreiniger - werkt op basis van actieve gel - reukloos en voedselveilig
  • Kristalsoda - voor ontvetten, weken en reinigen
  • Vlekkenduivels voor wasgoed - voor iedere vlek de juiste oplossing
  • OOk superhandig in de keuken: mits nat gebruikt zijn DEZE koperlapjes krasvrij - dus schuren zonder risico!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kookplaat schoonmaken - Inductie en keramische kookplaatreiniger

  • Merk: DrBeckmann
  • Model:912966
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Gerelateerde producten

Kookplaat schoonmaken - Inductie en keramische kookplaatreiniger

Kookplaat schoonmaken - Inductie en keramische kookplaatreiniger

Reiniger voor inductieReiniger voor inductie en keramische kookplaten - verwijdert vuil en geeft gla..

€7,95

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenmiddel voor specifieke vlekkenVlekkenmiddel voor specifieke vlekken - Kies de juiste vlekkend..

€4,95

Tags: Ovenreiniger, BBQ reiniger, barbecue reiniger, ecologisch, ecologische ovenreiniger, ecologische zeep, ecologisch schoonmaken, duurzame reiniging, duurzaam, duurzaam schoonmaken, milieuvriendelijke ovenreiniger, ovengel, gel voor oven, gel voor kookplaat, gel voor rooster, kookplaat reiniger, kookplaat reinigen, inductieplaat schoonmaken, inductieplaat reinigen, keramische kookplaat reinigen, keramische kookplaat schoonmaken