• Duurzame Impregneerspray  - Zonder Drijfgas

Milieuvriendelijke Impregneerspray voor leer en textiel

Milieuvriendelijke Impregneerspray voor leer en textiel – Zonder drijfgas, PFC-vrij.

Fournituren – Schoenverzorging en schoenonderhoud. Onderhoud is het toverwoord als je het hebt over duurzame verzorging van jouw suède schoenen. Regelmatig schoonmaken, onderhouden en verzorgen van jouw schoenen en laarzen zal niet alleen de levensduur van jouw schoenen aanmerkelijk verlengen, het zorgt er ook voor dat jij netjes voor de dag komt. Goed voor jouw portemonnee én voor het milieu, want hoe minder spullen te snel bij het afval belanden, hoe beter. Dit milieuvriendelijke product laat een dun, onzichtbaar filmpje achter op het materiaal en beschermt leer, suède, nubuck en textiel tegen vocht en vlekken. Het bevat geen drijfgas en geen PFC en is daarmee aanmerkelijk minder belastend dan een reguliere impregneerspray. Bovendien is de flacon gemaakt van 100% hergebruikt High Density Polyethyleen. Geschikt voor alle kleuren – NIET geschikt voor lakleer. Verkoop per bus van 200ml.

Het beste is om leren schoenen, laarzen en een tas direct na aankoop in te spuiten met impregneerspray. Toch te laat met behandelen? Leer, suède en nubuck reinig doe jij Reiniger voor Suede en Leer. Kleine vlekjes op open leer, zoals suède, verwijder jij eenvoudig of met behulp van een gummetje voor suède. Is het suède toe aan een opfrisbeurt qua kleur? Gebruik dan verzorging voor suède en nubuck, met pigment. Na het impregneren kan jij suède opruwen met een crêpeborstel.

Leer, suède en textiel duurzaam beschermen

Leer heeft verzorging en bescherming nodig: dat komt het materiaal ten goede en zorgt ervoor dat jij langer doet met schoenen, laarzen of die mooie leren tas. Bescherming is het toverwoord: voorkomen van vochtplekken en vlekken is immers eenvoudig dan genezen! Behandel jouw leer en textiel dan ook direct na aankoop met een impregneerspray: dan worden veel problemen voorkomen. Deze duurzame versie bevat geen drijfgas en is verpakt in een flacon van hergebruikt materiaal.

Hoe te gebruiken?

Het te behandelen materiaal dient schoon en droog te zijn voor behandeling. Hierna kun jij met dit product in één handeling het leer of de textiel beschermen. Spuit de impregneerspray rechtstreeks op het materiaal met een afstand van ongeveer 30 centimeter. De impregneerspray wordt geleverd in een de neutrale versie, die jij voor alle kleuren kunt gebruiken. Even laten drogen en klaar! Jij zult zien dat het behandelde materiaal mooi soepel blijft na behandeling.

Hoe veel en hoe vaak?

Hoe vaak dien jij jouw schoenen en laarzen te behandelen met deze spray? Dat kan jij gemakkelijk testen met behulp van een druppel water. Blijft de druppel enige tijd op het materiaal liggen, dan is het afdoende beschermd. Trekt het vocht direct in het leer of in de stof, dan is herhaling nodig. Kies liever voor het regelmatig aanbrengen van één of meerdere dunne laagjes spray dan voor te veel in één keer om verstikking van het materiaal te voorkomen. Voorkom dat het materiaal te nat wordt. Na behandeling eerst goed laten drogen en daarna nabehandelen. Glad leer na behandeling polijsten – open leer na behandeling opruwen met een suèdeborstel.

Specificaties:

Impregneerspray voor alle leersoorten, dus ook voor suède en nubuck – Tevens geschikt voor textiel. Kleurloos. Bij twijfel vooraf testen op een onopvallende plek. Verkoop per flacon van 200ml. Zonder drijfgas en vrij van PCF – flacon van 100% hergebruikt high density polyethyleen.

Alles voor suède en nubuck:

  • Suèdeborstel voor opruwen van open leer
  • Reiniging voor Suède en Leer
  • Gummetje voor suède verwijdert kleine vlekken – ook te gebruiken voor vlekken in gordijnen en meubelstof
  • Verzorging voor suède en nubuck – frist de kleur op

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Duurzame Impregneerspray - Zonder Drijfgas

  • Merk: Shoeboys
  • Model:887135
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €11,95


Gerelateerde producten

Verzorging voor Suede en Nubuck

Verzorging voor Suede en Nubuck

Suède Verzorging Suède Verzorging - Herstelt de kleur en beschermtFournituren – Schoenverzorging en..

€7,95

Schoenborstel - Crêpeborstel voor suède

Schoenborstel - Crêpeborstel voor suède

Suèdeborstel.Suèdeborstel voor Suède en Nubuck - Ruwt suede weer opFournituren – Schoenverzorging en..

€9,95

Suède en Nubuck reiniger - Suède gum

Suède en Nubuck reiniger - Suède gum

Suède en nubuck reinigingsgum. Verwijdert door het afgommen hardnekkige vlekken en vervuiling van ro..

€6,95

Combi Clean & care - Reinigingsschuim voor Suede en Glad Leer

Combi Clean & care - Reinigingsschuim voor Suede en Glad Leer

Suede en Leer Reiniger. Suede en Leer Reiniger: één doeltreffend middel om suede en gladleer te rei..

€12,50

Tags: kleding impregneren, kleding waterdicht maken, protector, impregneren, bescherming tegen vocht, bescherming tegen vlekken, bescherming tegen vochtvlekken, vochtvlek, olievlek, wijnvlek, anti-vlek, vlekken voorkomen, textile protector, textiel protector, meubels inspuiten, schoenen inspuiten, laarzen inspuiten, spray, Scotchgard, Scotchquard, scotchguard, hagerty, duurzaam, milieuvriendelijk, niet milieubelastend, PFC vrij, High density polyethyleen