• Applicatie Hollandse Leeuw OP=OP

Strijkplaatje Voetbal Fans.

Strijkplaatje Voetbal Fans: kleding repareren of opleuken.

Fournituren: Kledingapplicatie - Strijkplaatje. Die lastige vlek of die scheur in een kinderjas kun je mooi maskeren met een opstrijkbare kledingapplicatie. En de voetbalfans vinden dit strijkplaatje misschien wel zo leuk dat zij ze ook zonder aanleiding op de kleding willen laten strijken. Gewoon, om een jasje, broek of ander kledingstuk op te leuken. Laat kinderen een strijkembleem uitzoeken en dan zal je zien dat alles dat met voetballen te maken heeft favoriet is. Maar ook grote mannen én vrouwen gaan voor deze Hup Holland Hup Applicatie. Deze afbeelding van de Nederlandsche Leeuw meet 9 x 5centimeter. Jij bevestigt deze applicatie met behulp van een strijkijzer. Verkoop per stuk.

In deze Voetbal applicaties serie kun jij kiezen uit diverse modellen. Gebruik jij de kleding-applicatie om een groter gat in jeans te bedekken? Bevestig in dat geval aan de binnenkant van de kleding opstrijkbaar jeans reparatiedoek ter versteviging. Zo weet jij zeker dat de broek of het shirt achter het strijkplaatje niet uit gaat scheuren. Het gebruik van een persdoek voorkomt schade aan de kleding of vlekken op jouw strijkbout.

Applicatie voor kleding.

Een kledingapplicatie gebruik jij om kleding te versieren of op te leuken en is bovendien prima geschikt om een gaatje of vlek te verbergen. Alles dat je nodig hebt om de applicatie vast te maken is je strijkijzer. Wel adviseren wij jou om de applicatie voor de zekerheid ook met een paar steekjes vast te naaien, zeker op plekken waar de kleding onder spanning staat.

Ideale oplossing voor kinderkleding.

Heb jij een gaatje of een lastige vlek in (kinder)kleding, die je wilt maskeren? Strijk er een applicatie op en de kleding is weer als nieuw. Laat de kids zelf de leukste applicatie uitzoeken: Succes verzekerd! En deze voetbalapplicaties zijn super favoriet bij de jonge fans.

Gebruiksaanwijzing:

Stel je strijkijzer in op stand 3 voor Katoen. Leg de applicatie op de juiste plek. Vervolgens 60 seconden met lichte druk opstrijken. Vervolgens draai je de kleding om en strijkt aan de achterkant nogmaals over dezelfde plek. Even laten afkoelen. Klaar! Zet jij de applicatie voor de zekerheid nog met een paar steekjes vast?

Houd rekening met de ondergrond waar je de applicatie op wilt strijken: deze moet schoon en onbehandeld zijn en geschikt voor strijken op de heetste stand. Als de applicatie vastzit, kun je de kleding zonder probleem in de wasmachine doen.

Specificaties:

Geborduurde Kledingapplicatie Nederlandse Leeuw. Afmeting: 95 x 55mm. Verkoop per stuk.

Meer keus?

In deze Voetbal-serie zijn meerdere strijkemblemen beschikbaar. Gebruik voor het bevestigen van een applicatie altijd een persdoek: deze wordt transparant wanneer jij de doek iets vochtig maakt. Zo zie jij precies wat je doet en blijf jij niet met jouw strijkijzer aan de kleding plakken. Voor spijkergoed is het verstandig om de achterkant van een gat extra te verstevigen met reparatiedoek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Applicatie Hollandse Leeuw OP=OP

  • Merk: Opry
  • Model: 25552
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €3,00
  • €2,25


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,50

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar

Reparatiedoek Jeans is speciaal voor denim en jeansstoffen.Met Reparatiedoek Jeans repareer eenvoudi..

€2,95

Applicatie Voetbal

Applicatie Voetbal

Applicatie.Applicatie om kleding te versieren of op te leuken. Ook prima geschikt om een gaatje of v..

€1,95

Applicatie Voetbal Soccer Stars

Applicatie Voetbal Soccer Stars

Strijkplaatje Voetbal Fans.Strijkplaatje Voetbal Fans: gemakkelijk kleding repareren.Fournituren: Kl..

€1,69

Tags: Met een applicatie kun je kleding versieren, opleuken of oppimpen. Alles dat je nodig hebt om de applicatie vast te maken is je strijkijzer. Ook geschikt om gaatjes en lastige vlekken te verbergen.