Borstel voor de hond

Borstel voor de kat – voor een schone vacht

Fournituren – Borstels met echt haar. Honden houden ervan om lekker te rennen en te spelen, dus de vacht heeft wel wat te verduren. Door een hond regelmatig te borstelen, help je hem de vacht te onderhouden. Een hondenborstel verwijdert dode haren, schilfers en vuil uit de vacht te verwijderen en houdt jou alert op klitten en teken. Deze hondenborstel is voorzien van twee verschillende borstels. De houten pennen verwijderen vuil en klitten, de andere zijde met varkenshaar verwijdert dode haren, zonder te trekken aan de vacht. Het handvat van de borstel is van gewaxed beukenhout. Afmeting: 23,5cm. Verkoop per stuk.

Voor katten kan jij bij ons een speciale kattenborstel bestellen. Vergeet je niet om jouw borstel af en toe even schoon te maken? Voor jouzelf hebben we een uitgebreid assortiment aan haarborstels met echt haar.

Hond borstelen – waarom?

Een hondenvacht heeft wel wat te verduren: dat weet jij zelf het beste. Zowel een langharige als een kort getrimde vacht heeft verzorging nodig. Regelmatig borstelen van de vacht van jouw hond, helpt het dier om de vacht schoon en gezond te houden. Het regelmatig borstelen van de hondenvacht houdt de vacht in goede conditie, omdat dode haren en vuil worden verwijderd voordat er klitten ontstaan. Ook zal jou dit helpen om de hond te checken op aanwezigheid van teken.

Kwestie van wennen – Hoe?

Een paar tips om jouw hond te borstelen: Doe dit op een vaste plaats, laat de hond wennen aan de borstel en beloon tussendoor regelmatig. Het borstelen van een hond doe jij altijd met de haarrichting mee. Als je klitten tegenkomt, verwijder die dan voorzichtig uit de vacht, zonder te trekken. Bewaar gevoelige plekken altijd tot het laatst.

Borstel met 2 kanten

De hondenborstel is voorzien van 2 verschillende borstels. De ene zijde is voorzien van houten pennen. Hiermee borstel je de vacht schoon en verwijder jij loszittende klitten en grof vuil. De andere kant van de hondenborstel is van varkenshaar: deze kant verwijdert dode haren en huidschilfers en zorgt voor een subtiele glans.

Specificaties:

Samenstelling: Borstel van varkenshaar en beukenhouten pennen met nop. Het hout van de borstel is voorzien van een waxlaag. Afmeting: 23,5 centimeter. Verkoop per stuk.

Meer borstelwerk:

Ook voor de kat hebben wij een haarborstel. Haarborstels voor jouzelf leveren wij in soorten en maten. Het totale assortiment vind jij HIER. Een reinigingsset voor borstels en kammen houd deze in goede conditie.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Hondenborstel - Varkenshaar en houten pennen

  • Merk: Redecker
  • Model:601000
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €24,95


Gerelateerde producten

Haarborstel voor dun haar -10 rij

Haarborstel voor dun haar -10 rij

Haarborstel Echt haar.Haarborstel Echt haar voor dun, fijn haar.Waarom een haarborstel met echt haar..

€24,95

Haarborstel voor dik haar - 5 rij

Haarborstel voor dik haar - 5 rij

Haarborstel Echt haar.Haarborstel Echt haar voor dik haar.Waarom een haarborstel met natuurlijk haar..

€19,95

Kattenborstel - Voorkomt losse kattenharen op kleding en meubels

Kattenborstel - Voorkomt losse kattenharen op kleding en meubels

Borstel voor de katBorstel voor de kat – voor een glanzende vachtFournituren – Borstels met echt haa..

€16,95

Reinigingsset - Voor Borstels en Kammen

Reinigingsset - Voor Borstels en Kammen

Haarborstels Schoonmaken.Haarborstels schoonmaken : set voor borstels en kammen.Hoe maak ik mijn haa..

€13,95

Tags: kattenborstel, borstel voor hond, losse haren hond, hond verhaart, hond gaat verharen, hondenharen, hondeharen, hondeborstel, borstel voor hondjes, vachtborstel, hond, huisdierborstel, duurzaam, natuurlijk, natuurlijk haar, natuurborstel, echte borstel,