• Naaischaar 23cm

Grote naaischaar.

Grote naaischaar voor allerlei klusjes met naald en draad of voor je hobby. De kunststof grepen liggen prima in de hand, de roestvrijstalen snijbladen zijn geschikt voor allerhande naaiklusjes zoals het naaien, herstellen en verstellen van kleding. Door het formaat en de vorm van de schaar is deze zeer geschikt voor het knippen van patroondelen voor kleding of voor grotere stukken stof zoals het knippen van banen gordijnstof, meubelstoffen en woningtextiel. Ook geschikt voor andere handwerkzaamheden zoals het knippen van brei- en haakgarens, vilt, wol en linnen.

Deze mooie grote naaischaar van Prym heeft stevige snijbladen van edelstaal. De handgrepen zijn van kunststof en liggen prettig in de hand, ook bij het knippen van zwaardere stoffen zoals jeans of dun leer. Het onderste mes van de schaar ligt bij het knippen plat op de stof, waardoor je eenvoudig over grotere stukken recht of precies langs de patroonlijn kunt knippen. Deze naaischaar is zeer geschikt om te gebruiken bij werkzaamheden in een naaiatelier of voor het herhaaldelijk knippen van dezelfde patroondelen of grotere stukken stof.

Afmeting: 23 cm(9"). Ook leverbaar als kleiner model naaischaar of als kartelschaar.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naaischaar 23cm

  • Merk: Prym
  • Model: 610524
  • Beschikbaarheid: 2-3 Dagen levertijd
  • €24,95


Gerelateerde producten

BUDGETPRIJS: Stofschaar 21,5cm

BUDGETPRIJS: Stofschaar 21,5cm

GOEDKOPE Stoffenschaar.GOEDKOPE Stoffenschaar voor het knippen van lichte en stevige stoffen.Goed ge..

€5,95 €7,95

Stofschaar voor fijne stoffen

Stofschaar voor fijne stoffen

Stoffenschaar.Stoffenschaar met speciale microvertanding voor het knippen van lichte en gladde stoff..

€14,50

Tags: Stofschaar, stofschaar kopen, stofschaar bestellen, stofschaar online, naaistersschaar, schaar, naaister schaar, kleermakersschaar, professionele stofschaar, prym, japanse schaar, kai schaar,