• Harde handveger - Union borstel met gelakte houten steel

Harde stoffer.

Harde stoffer voor buiten

Borstels met echt haar - Stoffer van unionvezels, die zo stevig is dat je je er niet alleen buiten op straat of op tegels probleemloos vuil en bladeren mee kunt opvegen, maar dat je de harde stoffer tevens kunt gebruiken om vuil te verwijderen van (tuin)gereedschap en schoenzolen. Deze stoffer van gelakt hout heeft een borstel van union: een combinatie van 2 natuurlijke vezels die net zo hard zijn als nylon, maar tegelijkertijd vuil, aarde en bladeren gemakkelijk bij elkaar vegen zonder dat het vuil alle kanten opspringt. Verkoop per stuk.

Union is een natuurlijke vezel die geschikt is voor gebruik buiten en tevens goede schrobeigenschappen heeft voor harde, niet kwetsbare oppervlakken. Andere borstels van union die wij leveren zijn bijvoorbeeld een harde luiwagen en boenders. Gebruik binnen altijd een zachtere stoffer bijvoorbeeld eentje met paardenhaar. Vergeet jij niet om een veegblik mee te bestellen?

Dutch design

Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk van de Hollandse borstelmaker Luva is niet alleen gemaakt van natuurlijk materiaal, het ziet er ook duurzaam en praktisch uit. Zo wordt schoonmaken een stuk minder vervelend. Je werkt met mooi, duurzaam en functioneel materiaal in plaats van met gereedschap dat niet doet wat het belooft of heel snel kapot gaat. Zo spaar je het milieu: met dit soort artikelen doe je jaren en jaren en voorkom je dat er steeds meer afval ontstaat van te snel afgedankte artikelen. Deze harde stoffer is een prima voorbeeld van een prima kwaliteit/prijsverhouding.

Union: wat is dat?

De extra harde stoffer is gemaakt van union: dit is een samengestelde vezel uit de natuurlijke materialen tampicofiber en bassine. Tampico is een Mexicaanse plantenvezel die veel gebruik wordt voor zachtere schrobborstels. In combinatie met de bassine-vezel, die een palmvezel uit Azië, ontstaat de vezel die we Union nemen: krachtig tegen vuil, en doordat de vezels steeds terugveren een duurzaam materiaal voor borstelwerk, omdat het de vezel ook na veelvuldig gebruik krachtig en onbeschadigd blijft. Union slijt op den duur alleen doordat de vezel korter wordt, maar blijft ten allen tijde stevig genoeg om te gebruiken. De union vezels zijn ingezet in een handveger van geolied beukenhout.

Niet voor kwetsbare vloeren

Gebruik de harde union stoffer alleen op harde vloeren die tegen een stootje kunnen, dus niet op kwetsbare tegels of op een keukenvloer. Binnenshuis kun je beter een stoffer van paardenhaar, kokos of een ander zacht materiaal gebruiken. De houten handgreep van de harde stoffer is gemaakt van gelakt beukenhout: zo blijft het hout mooi en bestand tegen vocht. Handig, omdat je de harde handveger over het algemeen buitenshuis gebruikt. Zo blijft de stoffer ook na veelvuldig gebruik goed uitzien.

Specificaties:

Samenstelling: Gelakt hout - Union borstel. Lengte: 29cm. Deze stofveger is bedoeld voor gebruik buitenshuis.

Meer schrob- en veegwerk:

Bestel ook direct een stofblik mee voor buiten. Zo heb je een complete set om snel en veilig het vuil van je vloer op te vegen. Een union werkborstel of luiwagen is geschikt voor het schrobben van hardhout en steen. Gebruik binnenshuis een stoffer van paardenhaar: dan loop jij geen kans op lelijke krassen op jouw vloer.

TIP:

Ook voor het schoonschrobben van hardhouten vlonders en vloerdelen van bijvoorbeeld een balkon, patio of steiger, is deze handveger door haar harde haren zeer geschikt. Wil je groene aanslag verwijderen? Houd het weerbericht goed in de gaten. Weet je dat het een paar dagen droog blijft, schrob de vloerdelen dan 'savonds zorgvuldig in met een sopje van groene zeep en soda. Niet direct naspoelen, maar de hele nacht laten inwerken. Wanneer je de volgende ochtend de vloerdelen of houten vlonders naschrobt met schoon, heet water zul je zien dat je de groene aanslag en mosresten heel makkelijk van de planken te verwijderen zIjn. Ook prima toe te passen op een hardhouten tuinbank of buitentafel.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Harde handveger - Union borstel met gelakte houten steel

  • Merk: Luva
  • Model:87628
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €11,95


Gerelateerde producten

Werkborstel Hard - Voor steen en hardhout

Werkborstel Hard - Voor steen en hardhout

Werkborstel HardWerkborstel Hard: Union boender voor steen en hardhout.Borstels met echt haar: Hard..

€6,95

Zachte handveger - Stoffer van paardenhaar

Zachte handveger - Stoffer van paardenhaar

Zachte stoffer.Zachte stoffer van paardenhaar, dat zo zacht is dat je je harde vloer niet beschadigt..

€22,95

Veegblik voor Buiten

Veegblik voor Buiten

Veegblik voor buiten.Veegblik voor buiten met houten steel.Alles lekker schoon: solide en stevig sto..

€7,95

Luiwagen Hard - Voor steen en hardhout

Luiwagen Hard - Voor steen en hardhout

Harde schrobber.Harde schrobber voor harde vloeren en vlonders.Alles lekker schoon: solide en stevig..

€9,95

Tags: Harde stoffer, borstel om tuingereedschap te reinigen, handveger, stoffer en blik, veegblik, harde borstel, harde handborstel, stoffer hard, veger hard, boender, luiwagen, stoffer union, stoffer luva, made in holland