Superzacht Baby-Garen Grand Oak

Superzacht Baby-Garen Grand Oak
https://www.binkfournituren.nl/Scheepjes, Scheepjeswol. goedkope wol, goedkope acryl, Scheepjes Roma
Levertijd: Op Voorraad
€3,50
Aantal:

Superzacht Baby-Garen.

Superzacht Baby-Garen is het handwerkgaren voor wie bewust bezig is met het milieu en jouw eigen impact daarop. Dit garen is milieuvriendelijk geproduceerd, vegan friendly en bovendien zeer zacht en huidvriendelijk. Met Bamboo Soft van Scheepjes kun je trouwens zowel breien als haken: multi-functioneel dus!

Ben je ook haakverslaafd? Maak je geen zorgen:je bent niet niet de enige! Haken is een heerlijke ontspannende bezigheid en je creeërt de mooiste dingen. Of je nu agurimi's haakt of mooie woonkussens, of je kleding haakt of breit, steeds meer echte haakfans maken zich zorgen over het garen dat ze gebruiken en welke invloed dit heeft op de aarde en het klimaat. Daarom komt Scheepjes nu met een bewust, duurzaam en vegan handwerkgaren: Scheepjes Bamboo Soft. Scheepjes Bamboo Soft is een garen in een mengsel van 50% bamboo en 50% katoen: dit maakt het garen zeer zacht en huidvriendelijk. Omdat het garen zeer licht van gewicht is, is het prima geschikt om kleding van te haken of te breien. Waar normaal katoenen garen vaak wat uitzakt door het gewicht, blijft je trui, vest of sjaal met dit lichtgewicht garen mooi in vorm. Maar je haakt met dit Superzacht Baby-Garen net zo gemakkelijk mooie woonaccessoires, zoals kussens, een plaid of leuke ouderwetse gehaakte gordijntjes! Omdat dit vegan garen zeer huidvriendelijk is, is het ook uitermate geschikt voor het haken of breien van knuffels en baby- en kinderkleding. En laat je niet in de war brengen door de naam: met dit milieuvriendelijke haakgaren kun je ook prima breien, punniken of zelfs borduren!

Doordat het bamboo garen gemengd is met katoen, wordt het sterker, beter bestand tegen dagelijks gebruik en goed wasbaar. Scheepjes maakt bij de productie van dit duurzame garen gebruik van 100% biologische afvalwaterzuivering: hierdoor wordt het gebruikte water op een veilige manier gerecycled en hergebruikt. Bij het creeëren van vegan vriendelijk garen worden er geen dierlijke producten gebruikt. De gebruikte kleurstoffen van dit garen zijn dan ook 100% natuurlijk. Dit maakt het Superzacht Baby-Garen de perfecte keus voor alle bewuste handwerkers!

Scheepjes Superzacht Baby-Garen is leverbaar in 17 actuele, speciaal geselecteerde kleuren, gebaseerd op de kleurschakering van pauwenveren: dit geeft het zachte garen een zeer luxe uitstraling.

Materiaal: 50% bamboo, 50% katoen. Naalddikte: 3-3,5mm. Steekverhouding: 10x10cm is 27 steken x 33 rijen.

Een bol van 50 gram heeft een looplengte maar liefst 150 meter!

Kleur: Grand Oak.

©Bink Fournituren 2012-2020