Religie

Religie
Religieuze afbeeldingen zoals het laatste avondmaal, een bijzonder telpakket in halve kruisjes, of prachtige afbeeldingen van iconen door Thea gouverneur.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Borduurpakket Buddha
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Een prachtig buddha borduurpakket compleet met Aïda 7 (18 count), borduurgaren en naald. Afmeting: 22cm x 34cm...
€46,65
Borduurpakket Prayer
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Compleet pakket met voorgesorteerde borduurgarens. Afmeting: 46.5 x 31 cm Stof: Zweigart Aida, ecru squared Specificaties: 18 count (7,1 kr/cm) Garen: Anchor 6-draads borduurgaren Aantal kleuren: 55 Type handwerk: Kruissteek Het pakket wordt compleet..
€78,65
The last supper
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Compleet, voorbedrukt borduurpakket met voorgesorteerde borduurgarens. Na het borduren moet de stof gewassen worden, waardoor de bedrukking verdwijnt. Dit pakket heeft een extra bedrukte achtergrond die niet geborduurd wordt en die ook niet verdwijnt..
€36,30
Borduurpakket Guardian Angel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Een compleet borduurpakket met voorgesorteerde DMC Borduurgarens. Afmeting: 33 x 26 cm. Aïda 16 count (6,3 kr/cm), kleur wit. Met een duidelijk patroon, instructies en een borduurnaald...
€37,50
Borduurpakket Our Lady of vladimir
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
"Our lady of Vladimir" of Onze-Lieve-Vrouw van Vladimir. Dit is de naam van een der belangrijkste iconen van de (Russisch-)orthodoxe christenheid. Zij wordt beschouwd als beschermster van Rusland en haar feestdag valt op 3 juni. Deze icoon wordt tege..
€52,25
Borduurpakket Our Lady of the Gate of Dawn
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
"Our Lady of the Gate of Dawn", of Onze-Lieve-Vrouw van de Poort van het Morgenrood. Een mooi pakket met blauwe achtergrond. De geschiedenis van dit bekende beeld uit Litouwen is begonnen met de bouw van de muur rond de stad van Vilnius. De verdedigi..
€52,25
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2019