Ophang Roede Set voor Borduurwerk, Hout

Ophang Roede Set voor Borduurwerk, Hout
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=181
Levertijd: Op Voorraad
€7,95

Beschikbare opties:


* Ophangroedes Hout Maat:

Aantal:

Ophangroedes voor Borduurwerk.

Ophangroedes voor Borduurwerk: met dit houten ophangsysteem kun je een borduurwerk ophangen. Geschikt voor het ophangen van bijvoorbeeld een schellekoord, geboortetegel of een ander borduurwerk.

Als je veel tijd en moeite hebt gestoken in een borduurwerk, wil je dit natuurlijk ook een mooie plek aan de muur geven. Met deze houten schuifroedes voor borduurwerk kun je je borduurwerk heel eenvoudig ophangen. Je ontvangt 2 houten roedes in dezelfde lengte. Zoom je borduurwerk af met een open zoom of tunnel, of voer het borduurwerk aan de achterzijde met een mooie voeringsstof en laat daar een tunneltje in open. Schuif één van de einddopjes van de roede en vervolgens kun je de ophangroede door de zoom of de voering schuiven. Daarna schuif je het einddopje weer op de stang, zodat deze mooi op zijn plek blijft. Bevestig aan de bovenste stang een koord of een leren veter, zodat je de stang aan een spijker of haakje kunt hangen.

Je ontvangt 2 schuifroedes in dezelfde afmeting, met afneembare einddopjes.

Model: Woodstock van Permin. Materiaal beslag: Beukenhout, ongelakt. Desgewenst kun je het hout oliën of aflakken met vernis of in een dekkende kleur naar keuze.

LET OP: dit artikel is in verschillende breedtes leverbaar. In het selectiescherm kun je de juiste maat selecteren om jouw schellekoord, geboortetegel, wandtapijt of borduurwerk op te hangen of te verzwaren. De genoemde maat is altijd de binnenmaat tussen de einddopjes. Bovendien bespaar je de kosten van eventueel inlijsten!

Made in Denmark.

Prijs per set.

©Bink Fournituren 2012-2020