Ophang Systeem Set voor Borduurwerk, Messing

Ophang Systeem Set voor Borduurwerk, Messing
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=181
Levertijd: Op Bestelling
€29,95

Beschikbare opties:


* Ophangsysteem Messing Maat:

Aantal:

Ophangsysteem voor Borduurwerk.

Ophangsysteem voor Borduurwerk: met dit metalen ophangsysteem kun je een borduurwerk ophangen en/of verzwaren. Geschikt voor het ophangen van bijvoorbeeld een schellekoord, geboortetegel of een ander borduurwerk.

>

LET OP: in verband met de situatie rondom het Corona-virus loopt de levertijd van dit product langer op dan normaal. Dit heeft te maken met het feit dat de verschillende onderdelen in verschillende delen van de wereld geproduceerd worden. Houd dus rekening met een langere levertijd dan normaal. Sommige maten zijn op voorraad: check de beschikbare maten in het selectiescherm.

Als je veel tijd en moeite hebt gestoken in een borduurwerk, wil je dit natuurlijk ook een mooie plek aan de muur geven. Met dit traditionele stalen opbergsysteem voor borduurwerk kun je je borduurwerk heel eenvoudig ophangen. Je ontvangt 2 messing ophangroedes in dezelfde lengte. Zoom je borduurwerk af met een zoom of voer het borduurwerk aan de achterzijde met een mooie voeringsstof. Vervolgens kun je je borduurwerk in de bovenste roede vastzetten. Aan de onderzijde van je borduurwerk bevestig je de ophanglijst op dezelfde manier.De ophangrail is aan de bovenzijde voorzien van een ronde ophanglus, waardoor je het borduurwerk aan een spijker of haakje kunt hangen. Doordat de metalen lus precies in het midden van de schuifstang is gelast, hangt je borduurwerk altijd mooi recht. Het gewicht van het borduurbeslag zorgt ervoor dat je borduurwerk mooi strak naar beneden hangt.

Je ontvangt 2 messing in dezelfde afmeting, die je beide aan je borduurwerk kunt bevestigen.

Model: Breda van Permin. Materiaal beslag: Messing, koperkleurig.

LET OP: dit artikel is in verschillende breedtes leverbaar. In het selectiescherm kun je de juiste maat selecteren om jouw schellekoord, geboortetegel, wandtapijt of borduurwerk op te hangen of te verzwaren. De genoemde maat is altijd de binnenmaat van het systeem. Door het gewicht van de messing ophangstangen wordt jouw borduurwerk mooi strak getrokken, waardoor het altijd mooi hangt. Bovendien bespaar je de kosten van eventueel inlijsten!

Made in Denmark.

Prijs per set.

©Bink Fournituren 2012-2020