OPRUIMING: Baby Garen Katoen NU €2,50

OPRUIMING: Baby Garen Katoen NU €2,50

Baby-Garen Katoen AFGEPRIJSD.

Baby-Garen Katoen AFGEPRIJSD - Dit katoenen handwerkgaren is een zacht en comfortabel garen om mee te breien of te haken. Je maakt er mooie baby-kleertjes van, accessoires of knuffels voor de baby. Maar omdat het zo'n zacht en licht garen is, kun je het ook prima gebruiken om kleding voor kinderen of volwassenen van te maken.

LET OP: Dit speciale babygaren gaat uit het assortiment: Laatste voorraad is BEPERKT - Meer nodig? INFORMEER van tevoren naar beschikbare voorraad.

Of je nu zelf een kindje verwacht, een truitje wilt breien voor je eerste kleinkind of en leuke knuffel wilt haken voor een kraamvisite, voor een baby wil je altijd het beste. Speciaal voor de tere baby-huid heeft DMC een speciaal baby-garen ontwikkeld. Het baby-garen is van 100% katoen en is niet gemerceriseerd, waardoor het een mooie matte uitstraling heeft en ook zeer zacht aanvoelt. Voor het verven van het baby-garen wordt gebruik gemaakt van speciale veilige kleurstoffen, die geen risico opleveren voor de baby, ook niet wanneer ze op het truitje of vestje liggen te sabbelen. De DMC baby-katoen is iets dikker dan de meeste baby-garens: hierdoor is wat je breit of haakt net wat moderner en actueler dan de meeste klassieke ontwerpen. Kies jouw favoriete kleur of die van de jonge ouders en vergeet niet om brei- of haaknaalden mee te bestellen!

Brei- en haaknaalden kan jij HIER bestellen - HIER vind jij allerlei handige hulpjes voor jouw handwerk-hobby.


LAATSTE BOL: Baby Garen Katoen Licht Roze OP=OP

LAATSTE BOL: Baby Garen Katoen Licht Roze OP=OP

Baby-Garen Katoen.Baby-Garen Katoen is een zacht en comfortabel garen om mee te breien of te haken. ..

€2,50 €3,25

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1