• Extra zachte Stoffer Geitenhaar - LET OP LEVERTIJD

Zeer zachte stoffer.

Zeer zachte stoffer van geitenhaar, dat zo extreem zacht is dat je je zelfs de meeste kwetsbare harde vloer niet beschadigt bij het opvegen van vuil en stof.

Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk van de Duitse borstelmaker Redecker is niet alleen gemaakt van het beste materiaal, het blinkt ook uit in slim design en ziet er mooi uit. Zo wordt schoonmaken een stuk minder vervelend. Je werkt met mooi, duurzaam en functioneel materiaal in plaats van met gereedschap dat niet doet wat het belooft of heel snel kapot gaat. Zo spaar je het milieu: met dit soort artikelen doe je jaren en jaren en voorkom je dat er steeds meer afval ontstaat van te snel afgedankte artikelen. Neem nu deze prachtige handveger: zo wordt stof en vuil opvegen een fluitje van een cent. De houten handgreep is gefreesd in een klassiek ontwerp en gemaakt van gewaxed beukenhout.

De geitenharen van deze stoffer of handveger zijn zo zacht dat ze voor geen enkel hard materiaal een risico vormen. Met een bezem, stoffer of stofkwastje van geitenhaar kun je dus ook zeer kwetsbaar materiaal reinigen, zoals glas, kwetsbaar steen of hout of andere materialen die gevoelig zijn voor krasvorming. Ook de kast en toetsen van een piano of orgel houd je heel gemakkelijk vrij van stof met deze extreem zachte handveger. Geitenhaar is zeer flexibel, waardoor je zelfs het fijnste vuil en stof gemakkelijk bij elkaar veegt. Bovendien heeft geitenhaar een licht statische werking, waardoor het zeer geschikt is voor het verzamelen van (fijn) stof. Stofvlokken of resten kun je na het gebruik gemakkelijk uit de geitenharen verwijderen.

Breedte: 25cm. Deze kamerveger is uitsluitend bedoeld voor gebruik binnenshuis.

Denk ook eens na over een binnenbezem van hetzelfde geitenhaar en combineer dit met stofblik met een rubberen rand: zo heb je een complete set om snel en veilig het vuil van je vloer op te vegen.

ONDERHOUD: Wanneer het geitenhaar vies is geworden, kun je het eenvoudig wassen met een beetje milde shampoo of fijnwasmiddel en handwarm water. Goed uitspoelen, het ergste vocht eruit drukken met een schone handdoek en rustig laten drogen. Kam het geitenhaar af en toe even door om klitten te voorkomen.

Gebruikte materialen: Gewaxed beukenhout met geitenhaar. Geitenhaar is afkomstig van de Chinese langhaargeit en vraagt veel expertise om te verwerken. Geitenhaar kan niet machinaal aan een bezem bevestigd worden. Alleen de beste borstelmakers van Redecker beheersen de kunst om dit speciale haar in een bezem, kwast of veger te knopen. Dit is dus echt een bijzonder exemplaar!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Extra zachte Stoffer Geitenhaar - LET OP LEVERTIJD

  • Merk: Redecker
  • Model:460101
  • Beschikbaarheid:8-9 Dagen levertijd
  • €23,75


Gerelateerde producten

Stofkwast Wit - Plumeau met zacht geitenhaar

Stofkwast Wit - Plumeau met zacht geitenhaar

Zachte plumeau - stofkwast Zachte plumeau – stofkwast: Veilig afstoffen van meubels en schilderijenF..

€39,95

Radiatorborstel Geitenhaar - Flexibele stang komt ook tussen roosters

Radiatorborstel Geitenhaar - Flexibele stang komt ook tussen roosters

Centrale Verwarming Borstel.Centrale Verwarming Borstel : flexibel, komt overal bij.Radiatorborstel ..

€19,95

Stofkwastje Mini - Veilig afstoffen van kleine items

Stofkwastje Mini - Veilig afstoffen van kleine items

Stofkwastje geitenhaarStofkwastje geitenhaar – Veilig afstoffen van kwetsbare itemsFournituren – Bor..

€14,95

Tags: Bezem, kamerbezem, zachte bezem, paardenharen bezem, binnen bezem, bezem voor binnen, bezem van paardenhaar, veger voor binnen, handveger, kamerveger, zaalveger, zachte stoffer, bezem voor harde vloeren, bezem voor kwetsbare vloeren, parketbezem, bezem voor parket, bezem voor laminaat, bezem voor tegels, keukenbezem, vloer aanvegen, aanvegen, opvegen, stoffer en blik, staand stoffer en blik, extra zachte bezem, superzachte bezem, bezem geitenhaar, extreem zachte bezem, zachte veger, zeer zachte veger, extreem zachte veger, superzachte veger