• OPRUIMING: Handtas haarborstel perenhout

Haarborstel voor onderweg.

Haarborstel voor onderweg: haarborstel met echt haar.

Haarborstels: Waarom een haarborstel met natuurlijk haar? Deze echte haarborstel is duurzaam, heeft een langere levensduur en is beter voor je haar. Natuurlijke haarborstels worden in verreweg de meeste gevallen gemaakt met gebruik van varkens- of zwijnenhaar. Een borstel van kunststof of nylon is niet alleen een bealsting voor het milieu, ook de kwaliteit van jouw haar zal er zeker niet op vooruit gaan. Voor deze compacte houten haarborstel heeft onze Duitse borstelmaker alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De borstel is van perenhout; de gebruikte haren zijn van stevig zwijnenhaar. Omdat het hout van de haarborstel geolied is, is deze goed bestand tegen vocht en vlekken. Vanwege het compacte formaat van 15,5cm lengte, past de haarborstel in iedere handtas of binnenzak. Zo kom jij voortaan altijd en overal goed voor de dag. Verkoop per stuk.

LET OP: dit betreft een OP=OP OPruimingsartikel. Levering zolang de voorraad strekt, OP=OP

Wij leveren een vergelijkbare handtas haarborstel ook in duurzaam olijfhout. Voor het onderhoud van de haren van de borstel, leveren wij een speciale reinigingsset voor borstels en kammen. Ook op zoek naar een zakkam van natuurlijk materiaal? Onze voordelige zakkam is gemaakt van vloeibaar hout: een prima alternatief voor plastic zonder bijbehorende milieuvervuiling. En met onze mini kledingborstel maak jij ook onderweg jouw kleding vrij van stof, roos en haren.

Waarom een natuurlijke haarborstel?

In de vorige eeuw werden heel veel gebruiksvoorwerpen die voorheen gemaakt werden van natuurlijke materialen vervangen door een alternatief model van kunststof. Omdat plastic veel goedkoper is, maakte dit massaproductie van gebruiksproducten mogelijk. De gevolgen zijn inmiddels bekend. Om die reden stappen steeds meer mensen over naar producten van natuurlijke en afbreekbare materialen. Afgezien van de gevolgen voor klimaatverandering, heeft het kopen van ‘echte’ producten nog meer voordelen: het materiaal dat wordt gebruikt gaat langer mee en ziet er mooier uit. Het grootste voordeel van een haarborstel van natuurlijk materiaal is bovendien, dat een natuurlijke vezel jouw haar niet zo zal aantasten als een borstel van nylon, plastic of metaal.

Altijd goed voor de dag.

Deze handtashaarborstel past in een voorvak van een damestas of in de binnenzak van een herencolbert. Zo kom jij dus altijd goed voor de dag: op sollicitatie, bij klanten, vrienden of de eerste keer op bezoek bij jouw schoonmoeder. Als je haar maar goed zit… we zeggen het niet voor niets, toch?

Specificaties:

Materiaal: Geolied perenhout – 4 rijen borstels van stevig zwijnenhaar. Lengte: 15,5cm. Verkoop per stuk. Dit model is geschikt voor dikker haar.

Meer voor onderweg:

  • Handtas Haarborstel olijfhout
  • Handtas Kledingborstel
  • Duurzame zakkam
  • En voor als je weer thuis bent: Reinigingsset voor borstels & Kammen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Handtas haarborstel perenhout

  • Merk: Redecker
  • Model:880010
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €18,95
  • €12,95


Gerelateerde producten

Kleine haarborstel Olijfhout - Voor in de handtas

Kleine haarborstel Olijfhout - Voor in de handtas

Haarborstel voor op reis.Haarborstel voor op reis: haarborstel olijfhout met echt haar.Haarborstels:..

€24,95

Reinigingsset - Voor Borstels en Kammen

Reinigingsset - Voor Borstels en Kammen

Haarborstels Schoonmaken.Haarborstels schoonmaken : set voor borstels en kammen.Hoe maak ik mijn haa..

€12,95

OPRUIMING: Handtas haarborstel perenhout

OPRUIMING: Handtas haarborstel perenhout

Haarborstel voor onderweg.Haarborstel voor onderweg: haarborstel met echt haar.Haarborstels: Waarom ..

€12,95 €18,95

Tags: haarborstel voor in de handtas, handtas haarborstel, haarborstel zwijnenhaar, haarborstel olijfhout, 701202