• Haarborstel voor gevoelige hoofdhuid

Haarborstel gevoelige hoofdhuid.

Haarborstel gevoelige hoofdhuid, varkenshaar.

Zoek jij een haarborstel met echt haar? Deze natuurlijke haarborstel is duurzaam, heeft een lange levensduur en is veel beter voor jouw haar. Vanwege het gebruikte varkenshaar is deze borstel een prima keus, indien je een gevoelige of kwetsbare hoofdhuid hebt. Ook wanneer je heel dun haar hebt of bepaalde plekken op je hoofd met minder haargroei, zul je veel plezier beleven aan deze speciale natuurlijke haarborstel. Een borstel van kunststof of nylon is niet alleen slecht voor het milieu, ook de kwaliteit van jouw haar zal er niet op vooruit gaan. Voor deze houten haarborstel is alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De borstel is van beukenhout; de gebruikte haren zijn van varkenshaar. Omdat het hout van de haarborstel is voorzien van wax, is deze goed bestand tegen vocht en vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Dit model met 5 rijen borstelhaar is geschikt voor een gevoelige hoofdhuid. Verkoop per stuk.

Onderhoud zal de levensduur van jouw natuurlijke haarborstel aanmerkelijk verlengen. Voor het onderhoud van de haren van de borstel, leveren wij een speciale reinigingsset voor kammen en haarborstels. Zoek jij een zakkam van natuurlijk materiaal? Wij leveren een zakkam, gemaakt van vloeibaar hout: een alternatief voor plastic zonder bijbehorende schade voor het milieu. En wist jij dat wij ook een uitgebreid assortiment verkopen aan shampoo bars

Waarom een natuurlijke haarborstel?

In de vorige eeuw werden heel veel gebruiksvoorwerpen die voorheen gemaakt werden van natuurlijke materialen vervangen door een alternatief model van kunststof. Omdat plastic veel goedkoper is, maakte dit massaproductie van gebruiksproducten mogelijk. De gevolgen zijn inmiddels bekend. Om die reden stappen steeds meer mensen over naar producten van natuurlijke en afbreekbare materialen. Afgezien van de gevolgen voor klimaatverandering, heeft het kopen van ‘echte’ producten nog meer voordelen: het materiaal dat wordt gebruikt gaat langer mee en ziet er mooier uit. Het grootste voordeel van een haarborstel van natuurlijk materiaal is bovendien, dat een natuurlijke vezel jouw haar niet zo zal aantasten als een borstel van nylon, plastic of metaal.

10 rijen voor fijn haar.

Een natuurlijke haarborstel wordt in de meeste gevallen gemaakt met gebruik van zwijnen- of varkenshaar. Waar kun jij het beste voor kiezen? Heb jij een gevoelige hoofdhuid, dan kun je het beste een haarborstel kiezen van varkenshaar. Varkenshaar is iets zachter dan deze borstel die gemaakt is van de haren van een wild zwijn. Dit model met 5 rijen varkenshaar is dus geschikt voor dun haar en voor een gevoelige hoofdhuid. Ook mannen die kale plekken beginnen te krijgen, hebben veel baat bij het gebruik van deze speciale haarborstel. Het gebruikte beukenhout is gewaxed en daarmee bestand tegen indirect vocht.

Specificaties:

Materiaal: gewaxed beukenhout – rijen borstels van varkenshaar. Lengte: 21cm. Verkoop per stuk.

Natuurlijke producten voor jouw haar:

De shampoo bars van Ovis bestaan in verschillende uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld een shampoo bar speciaal voor mannen. Ons houten zakkammetje wordt gemaakt van vloeibaar hout: een prima duurzaam alternatief voor plastic. En voor het juiste onderhoud van jouw echte haarborstel gebruik je onze speciale reinigingsset voor borstels en kammen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Haarborstel voor gevoelige hoofdhuid

  • Merk: Redecker
  • Model: 880043
  • Beschikbaarheid: 2-3 Dagen levertijd
  • €19,07


Gerelateerde producten

Reinigingsset voor Borstels en Kammen

Reinigingsset voor Borstels en Kammen

Haarborstels Schoonmaken.Haarborstels schoonmaken : set voor borstels en kammen.Hoe maak ik mijn haa..

€13,25

Shampoo bar Shampoo & Conditioner

Shampoo bar Shampoo & Conditioner

Shampoo bar.Shampoo bar om je haar te wassen. Geen plastic fles, maar gewoon een handzaam stukje zee..

€8,95

Shampoo bar voor Mannen

Shampoo bar voor Mannen

Shampoo bar.Shampoo bar voor heren.Duurzame shampoo kopen? Deze shampoo bar is een speciaal stukje z..

€8,95

Tags: Haarborstel, haarborstel echt haar, haarborstel voor kalende mannen, haarborstel voor kale plekken, haarborstel kaal, haarborstel dun haar, haarborstel weinig haar, haarborstel varkenshaar, haarborstel natuurlijk, haarborstel duurzaam, duurzame haarborstel, milieuvriendelijke haarborstel