• Scrunchies 3 op een kaart

Haarkrinkels.

Haarkrinkels: scrunchies om je haar in een staart bij elkaar te houden.

Heb je lang haar en wil je je haar lekker even uit je gezicht? Met deze krinkels maak je gemakkelijk een staart of knot. De krinkels zijn gemaakt van een stevig elastiek en met jersey stof bekleed. De scrunchies zijn lekker stevig, dus ook prima geschikt voor zwaarder haar. Omdat ze met stof bekleed zijn, hoef je niet bang te zijn dat het elastiek je haar beschadigt of dat er losse haren om het elastiek heendraaien.

Heb je soms wel en soms geen staart in je haar? Dan draag je de krinkel gewoon als armband als je ze niet gebruikt. Zo heb je altijd een elastiekje bij de hand. Handig, toch?

Verkoop per 3 stuks op een kaart. Doorsnede elastiek: 3cm. Totale doorsnede scrunchie inclusief jersey stof : 8cm.

De kleur kun je kiezen in het selectiescherm. Op de foto zie je een voorbeeld van 3 zwarte scrunchies, maar er zijn ook andere combinaties beschikbaar. Zwart en Donkerblauw worden geleverd in 3 dezelfde scrunchies. Bij de combi voorbeelden krijg je een assortiment van 3 verschillende kleuren, waarvan sommige met print (dessin).

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Scrunchies 3 op een kaart

  • Merk: Klijnholland
  • Model: 26125084
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,10


Beschikbare opties:


Tags: Haarschuifjes, haarspeldjes, schuifjes, speldjes, schuifje, speldje, haarspeld, haarmode, scrunchie, krinkel, haarkrinkel, haarscrunchie, stoffen elastiek, haarelastiek