• Grammofoonplaten Borstel - Zachte borstel voor de platenspeler

Grammofoonplaten stofvrij houden

Grammofoonplaten stofvrij houden: superzachte borstel voor elpees en platenspeler.

Borstelwerk - Borstels met echt haar: Handig borsteltje voor het stofvrij houden van jouw platenspeler en grammofoonplaten. Deze borstel is zo ontworpen dat jij jouw kostbare collectie elpees zonder risico stofvrij houdt. Het borsteltje is voorzien van een handvat om de elpees schoon te houden zonder ze aan te raken. Het gebruikte geitenhaar is zo zacht, dat krassen op het vinyl worden voorkomen. Ook de platenspeler zelf houd jij gemakkelijk stofvrij met de platenborstel. Afmeting: 15 centimeter - voorzien van 2 borstelrijen. Verkoop per stuk.

Onze Duitse borstelmakers hebben nog veel meer handige stofborstels ontworpen. Een speciale borstel voor luxaflex, een klein stofkwastje voor kleine en kwetsbare items of een speciale borstel voor de centrale verwarming… het is er allemaal. Onze struisvogel plumeau’s staan bekend als de beste stofafnemers ter wereld. En wat dacht je van DEZE borstel voor stekkerdozen?

Redecker: Duitse borstels van topkwaliteit

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels of dierlijk haar.

Van onze Duitse borstelmakers: Grammofoonplatenborstel

Al onze borstels zijn bedoeld voor een specifiek doel en maken de klus die jij gaat doen een stuk gemakkelijker. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze speciale vinylborstel voor het stofvrij maken en houden van grammofoonplaten en de platenspeler?

Grammofoonplatenborstel - Hanidg formaat en superzacht haar

Deze speciale natuurlijke borstel voor vinyl, metaal en kunststof maakt korte metten met stof. De zachte geitenharen nemen het stof eenvoudig mee, zonder risico op krassen op jouw kostbare collectie elpees en singles. en vuil. Veeg het stof na het reinigen eenvoudig uit de haren en het borsteltje is weer klaar voor zijn volgende klus. Het ontwerp van de grammofoonplaatborstel is voorzien van een handvat om de elpees te reinigen zonder dat je ze hoeft beet te pakken. Ook de verschillende onderdelen van de platenspeler zelf houd jij met deze borstel eenvoudig stofvrij.

Specificaties:

Materiaal: geolied/ geverfd beukenhouten handvat; 2 rijen borstelharen van zeer zacht, donker geitenhaar. Afmeting: 15cm. Altijd DROOG gebruiken. Verkoop per stuk.

Maak korte metten met stof:

Weg met dat losse stof! Redecker heeft borstels voor elke klus. Zo maak jij luxaflex en jaloezieën, de centrale verwarming en jouw kunstcollectie snel en veilig schoon. En hoe vind jij onze struisvogel plumeau? Niet alleen een prima stofafnemer, maar nog mooi om neer te zetten ook.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Grammofoonplaten Borstel - Zachte borstel voor de platenspeler

  • Merk: Redecker
  • Model:460515
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €17,95


Gerelateerde producten

Jalouzieborstel - Voor luxaflex en jaloezieën

Jalouzieborstel - Voor luxaflex en jaloezieën

Luxaflexborstel.Luxaflexborstel: verwijdert stof van jaloezieen.Borstel met echt haar: De borstels d..

€24,95

Radiatorborstel Geitenhaar - Flexibele stang komt ook tussen roosters

Radiatorborstel Geitenhaar - Flexibele stang komt ook tussen roosters

Centrale Verwarming Borstel.Centrale Verwarming Borstel : flexibel, komt overal bij.Radiatorborstel ..

€19,95

Stofkwastje Klein - Veilig afstoffen van kostbaarheden

Stofkwastje Klein - Veilig afstoffen van kostbaarheden

Stofkwastje zacht geitenhaarStofkwastje zacht geitenhaar – Veilig afstoffen van kwetsbaar materiaalF..

€24,95

Tags: Stopcontactborstel, borstel voor stopcontact, stekkerborstel, borstel voor stekkerdoos, borstel voor wandcontactdoos, voorkom kortsluiting, brandpreventie