• Gordijnring Messing 15x20mm - TIJDELIJK LANGERE LEVERTIJD

Goudkleurige Ringen.

Goudkleurige Ringen voor gordijnen.

Gordijnfournituren: Gordijnringen kopen? Deze messing ringen worden onder andere gebruikt voor het ophangen van gordijnen en vitrages. Je naait de gordijnring met de hand aan de gordijntjes, zodat je ze over een bijpassende messing roede kunt rijgen. Zo hangen jouw gordijnen mooi voor het raam en verhinderen ze dat iemand van buiten bij jou naar binnen kijkt. Deze goudkleurige messing ringen worden daarnaast voor meer decoratieve doeleinden gebruikt, zoals het bevestigen van een gordijnembrasse of koord. Verkoop per stuk, dus jij kunt precies dat aantal bestellen dat jij nodig hebt. Afmeting: 15x20mm.

Wil jij een niet al te zwaar gordijn of vitrages aan een gordijnroede voor het raam hangen? Dan kun je bij Bink Fournituren terecht voor alle benodigde fournituren terecht. Zo leveren wij deze messing ringen in allerlei maten. Maar ook voor de verdere verwerking van jouw gordijnen ben je bij Bink Fournituren aan het goede adres. Denk bijvoorbeeld aan klittenband en loodveter. Bestel direct een klos voordelig naaigaren mee om jouw gordijnen te naaien!

LET OP: dit artikel is tijdelijk NIET leverbaar - nieuwe voorraad wordt verwacht in de 2de helft van DECEMBER

Messing gordijnring.

Met deze goudkleurige gordijnringen kun jij jouw gordijntjes decoratief ophangen aan een roede of gordijnspiraal. De ringetjes zijn per stuk leverbaar, dus bestel precies het aantal dat jij nodig hebt. Zo koop jij nooit teveel. Meet jouw roede van tevoren goed op en vergelijk deze met de beschikbare maten. Er worden altijd 2 maten genoemd: de buitenmaat en de binnenmaat van de ring. Uiteraard is voor het soepel schuiven over de gordijnroede vooral de binnenmaat voor jou van belang!

Hoe gebruik ik dit?

Kijk voordat je met de ringetjes aan de slag gaat, maar eens op internet dan vind jij diverse technieken om de ringetjes netjes aan jouw gordijn of vitrages te bevestigen. Naai ze in aan de achterkant zodanig aan de bovenzoom van het gordijn, zodat je het ring vervolgens over de bijbehorende messing roede kunt schuiven.

Ook voor woningdecoratie.

Weet je trouwens waar de messing ringen ook veel voor worden gebruikt? In diverse decoratieve toepassingen kun je met deze ringen een opvallend accent toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een ring onder aan een schellenkoord of aan een decoratieve toepassing bij woonkussens. Ook voor het ophangen van een gordijnembrasse komen deze ringen goed van pas.

Specificaties:

Samenstelling: 100% messing. Goudkleurig. De ringetjes zijn roestvrij maar NIET wasbaar. Afmeting: 15x20mm.

Direct meebestellen:

Bij Bink Fournituren kun je terecht voor alle gordijnfournituren om zelf gordijnen te naaien. Denk bijvoorbeeld aan klittenband en loodkoord voor gordijnen. Bestel direct een klos van ons voordelige naaigaren mee om de gordijnen mee te naaien.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gordijnring Messing 15x20mm - TIJDELIJK LANGERE LEVERTIJD

  • Merk: Prym
  • Model: 521113
  • Beschikbaarheid: Op bestelling
  • €0,22


Gerelateerde producten

Klittenband 20mm Naaibaar - Per HALVE meter

Klittenband 20mm Naaibaar - Per HALVE meter

Klittenband.Klittenband Vernaaibaar – Kies jouw kleur.Fournituren: Klittenband. Met klittenband kun ..

€1,59

Loodveter voor gordijnen - Per 3 meter

Loodveter voor gordijnen - Per 3 meter

Loodveter.Loodveter gebruik je om lichtgewicht gordijnstof of vitrage aan de onderzijde mooi recht e..

€2,99

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Voordelig Naaigaren.Voordelig Naaigaren: Polyester Naaigaren voor de laagste prijs!Fournituren: Naai..

€2,39 €3,19

Gordijnring Messing 18x23mm - Prijs per stuk

Gordijnring Messing 18x23mm - Prijs per stuk

Gouden Gordijn Ring.Gouden Gordijn Ring voor gordijnroede.Fournituren voor gordijnen: Gordijnringen ..

€0,25

Tags: Gordijnfournituren, gordijnring, messing ring, messing ring, ringetje, goudkleurig ringetje, goudkleurig ringetje, gordijnrring goud, goudkleurige gordijnring, adventskalender, schellekoord, schellenkoord, woonkussen, messing decoring, decoring, decoratieve ringetjes