• Gordijnring Messing 13x18mm

Goudkleurig Ringetje.

Goudkleurig Ringetje voor gordijnen.

Gordijnfournituren: Gordijnringetjes kopen? Deze messing ringetjes gebruik jij voor het ophangen van gordijntjes, vitrages en gezellige valletjes. Je naait de ringetjes met de hand aan het gordijn, zodat je ze over de roede kunt rijgen. Zo hangen jouw gordijntjes netjes voor het raam en verhinderen ze storende inkijk. Deze goudkleurige messing ringetjes kun jij voor meer decoratieve doeleinden gebruiken, zowel bij kleding als voor (sier)voorwerpen, zoals bijvoorbeeld een schellenkoord of adventskalender. Verkoop per stuk, dus jij kunt precies dat aantal bestellen dat jij nodig hebt. Afmeting: 13x18mm.

Wil jij een kort gordijntje of valletje aan een café-roede voor het raam hangen? Dan kun je bij Bink Fournituren terecht voor alle benodigde fournituren terecht. Zo leveren wij deze messing ringen in diverse maten. Ook voor de verdere verwerking van het gordijn ben je bij Bink Fournituren aan het goede adres. Denk aan klittenband en loodveter. Bestel direct een klos van ons voordelige naaigaren mee om jouw gordijnen te naaien!

Messing gordijnring.

Met deze goudkleurige gordijnringen kun jij jouw gordijntjes decoratief ophangen aan een roede of gordijnspiraal. De ringetjes zijn per stuk leverbaar, dus bestel precies het aantal dat jij nodig hebt. Zo koop jij nooit teveel. Meet jouw roede van tevoren goed op en vergelijk deze met de beschikbare maten. Er worden altijd 2 maten genoemd: de buitenmaat en de binnenmaat van de ring. Uiteraard is voor het soepel schuiven over de gordijnroede vooral de binnenmaat voor jou van belang!

Hoe gebruik ik dit?

Kijk voordat je met de ringetjes aan de slag gaat, maar eens op internet dan vind jij diverse technieken om de ringetjes netjes aan jouw gordijntjes, vitrages of valletjes te bevestigen. Naai ze in aan de achterkant zodanig aan de bovenzoom van het gordijn, zodat je het ringetjes vervolgens over de bijbehorende messing roede kunt schuiven.

Ook voor woningdecoratie.

Weet je trouwens waar de messing ringetjes ook veel voor worden gebruikt? In diverse decoratieve toepassingen kun je met deze ringen een opvallend accent toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een ring onder aan een schellenkoord, aan ringetjes op jouw zelfgeborduurde adventskalender of aan een decoratieve toepassing bij woonkussens. Ook voor het ophangen van een gordijnembrasse komen deze ringen goed van pas.

Specificaties:

Samenstelling: 100% messing. Goudkleurig. De ringetjes zijn roestvrij maar NIET wasbaar. Afmeting: 13x18mm.

Direct meebestellen:

Bij Bink Fournituren kun je terecht voor alle gordijnfournituren om zelf gordijnen te naaien. Denk bijvoorbeeld aan klittenband en loodkoord voor gordijnen. Bestel direct een klos van ons voordelige naaigaren mee om de gordijnen mee te naaien.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gordijnring Messing 13x18mm

  • Merk: Prym
  • Model: 521112
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €0,21


Gerelateerde producten

Klittenband 20mm Naaibaar

Klittenband 20mm Naaibaar

Klittenband.Klittenband is een zeer effectieve manier om iets vast te maken of als sluiting voor kle..

€1,59

Loodveter voor gordijnen per 3 meter

Loodveter voor gordijnen per 3 meter

Loodveter.Loodveter gebruik je om lichtgewicht gordijnstof of vitrage aan de onderzijde mooi recht e..

€3,00 €3,74

VOORDELIG Naaigaren 500 meter

VOORDELIG Naaigaren 500 meter

Voordelig Naaigaren.Voordelig Naaigaren: Polyester Naaigaren voor de laagste prijs!Fournituren: Naai..

€2,39 €3,19

Gordijnring Messing 11x16mm

Gordijnring Messing 11x16mm

Goudkleurige Ringetjes.Goudkleurige Ringetjes voor gordijnen.Gordijnfournituren: Gordijnringen kopen..

€0,16

Tags: Gordijnfournituren, gordijnring, messing ring, messing ring, ringetje, goudkleurig ringetje, goudkleurig ringetje, gordijnrring goud, goudkleurige gordijnring, adventskalender, schellekoord, schellenkoord, woonkussen, messing decoring, decoring, decoratieve ringetjes