• GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Klein

Veiligheidsspelden.

Veiligheidsspelden staal, klein.

Fournituren kopen? Veiligheidsspelden wil je graag in huis hebben. Hoe vaak doet zich geen situatie voor dat je even (tijdelijk) 2 lagen stof met elkaar wilt verbinden. Een veiligheidsspeld is een gemakkelijke en veilige oplossing. De scherpe punt van de veiligheidsspeld prikt probleemloos door de meeste stoffen heen en door de veiligheidsspeld weer te sluiten, loop je geen risico op ongelukjes, zoals wanneer je normale kopspelden zou gebruiken. Deze veiligheidsspelden zijn lekker laaggeprijsd. Dit kleine model is 22mm lang, maar er zijn ook grotere maten beschikbaar. Je ontvangt 16 veiligheidsspelden in en hersluitbaar kunststof doosje.

Wil je de veiligheidsspelden gebruiken om elastiek of koord door een tunneltje te halen? In dat geval kun je beter de handige rijgnaalden bestellen. Deze naalden zijn geschikt om allerlei breedtes koord en elastiek in te rijgen en hebben een stompe punt. Hierdoor loop je geen risico op beschadigingen aan je kleding!

Veiligheidsspelden: goed om in huis te hebben.

Er zijn van die huishoudelijke handigheidjes die je pas mist, op het moment dat je ze nodig hebt! Zoals een veiligheidsspeld bijvoorbeeld. Een ongelukje met kleding zit in een klein hoekje en komt altijd op een moment dat het je niet goed uitkomt. Denk aan een losgeraakte zoom of naad of aan gordijnen die niet goed sluiten, zodat je wordt gewekt door het zonlicht! Met een veiligheidsspeld los je allerlei probleemjes in het huishouden op. Snel, veilig en gemakkelijk!

Hersluitbaar doosje.

Deze veiligheidsspelden zijn van roestbestendig, gehard staal. De verpakking bevat 16 zilverkleurige veiligheidsspelden. Je kunt het doosje steeds weer hergebruiken. Een doosje veiligheidsspelden leg je meestal in de keukenlade of in je naaimand: zorg ervoor dat je ze gemakkelijk terug kunt vinden, want je hebt vaker een veiligheidsspeld nodig dan je zou denken!

Specificaties:

Materiaal: gehard, roestvrij staal. Afmeting: 22mm. Ook in andere maten leverbaar. Je ontvangt 16 veiligheidsspelden in een hersluitbaar kunststof doosje.

Ook handig: rijgnaalden!

Met veiligheidsspelden speld je gemakkelijk twee lagen stof (tijdelijk) aan elkaar, zonder risico op ongelukjes. Vaak wordt een veiligheidsspeld ook gebruikt om elastiek of koord door kleding te rijgen. Wij raden dit af: het risico op beschadiging aan je kleding is groot! Gebruik liever een speciale rijgnaald: door haar stompe punt loop je geen risico. Je kunt de naald openvouwen, zodat ook bredere elastieksoorten te rijgen zijn. Misschien handig om gelijk een setje rijgnaalden mee te bestellen? Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Klein

  • Merk: Opry
  • Model:B185.440
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Veiligheidsspelden Zilver 23 mm

Veiligheidsspelden Zilver 23 mm

Prym Veiligheidsspelden zijn van roestbestendig, gehard staal.De verpakking bevat 16 zilverkleurige ..

€3,70

GOEDKOOP: Rijgnaalden voor elastiek

GOEDKOOP: Rijgnaalden voor elastiek

Rijgnaalden.Rijgnaalden: Speciale Aktieprijs!Rijgnaalden van Opry hebben een extra groot oog. Rijgna..

€1,99

GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Medium

GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Medium

Veiligheidsspelden.Veiligheidsspelden staal, middenmaat.Fournituren bestellen? Veiligheidsspelden wi..

€1,99

GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Groot

GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Groot

Veiligheidsspelden.Veiligheidsspelden staal, groot.Fournituren nodig? Veiligheidsspelden wil je graa..

€1,99

Tags: Speld, spelden, kopspeld, stalen speld, quiltspeld, kiltspeld, luierspeld, veiligheidsspeld, corsagespeld