• GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Groot

Veiligheidsspelden.

Veiligheidsspelden staal, groot.

Fournituren nodig? Veiligheidsspelden wil je graag in huis hebben. Hoe vaak doet zich geen situatie voor dat je even vlot of tijdelijk 2 lagen stof aan elkaar wilt verbinden. Deze veiligheidsspeld is een makkelijke en veilige oplossing. De scherpe punt van de veiligheidsspeld prikt simpelweg door de meeste stoffen heen en door de veiligheidsspeld meteen weer te sluiten, loop je geen risico op een ongelukje, dat op de loer ligt wanneer je normale spelden zou gebruiken. Deze veiligheidsspelden zijn lekker laaggeprijsd. Dit grote model is 50mm lang, maar er zijn ook kleinere versies. In het hersluitbare kunststof doosje zitten 12 veiligheidsspelden.

Ga je de veiligheidsspelden misschien gebruiken om elastiek of koord door een tunneltje te halen? In dat geval kun je wellicht beter onze handige rijgnaalden bestellen. Deze naalden zijn geschikt voor het inrijgen van allerlei breedtes koord en elastiek in te rijgen. Rijgnaalden hebben een stompe punt, waardoor je totaal geen risico loopt op beschadigingen aan je kostbare kleding!

Veiligheidsspelden: goed om in huis te hebben.

Er zijn van die huishoudelijke handigheidjes die je pas mist, op het moment dat je ze nodig hebt! Zoals een veiligheidsspeld bijvoorbeeld. Een ongelukje met kleding zit in een klein hoekje en komt altijd op een moment dat het je niet goed uitkomt. Denk aan een losgeraakte zoom of naad of aan gordijnen die niet goed sluiten, zodat je wordt gewekt door het zonlicht! Met een veiligheidsspeld los je allerlei probleemjes in het huishouden op. Snel, veilig en gemakkelijk!

Hersluitbaar doosje.

Deze veiligheidsspelden zijn van roestbestendig, gehard staal. De verpakking bevat 12 zilverkleurige veiligheidsspelden. Je kunt het doosje steeds weer hergebruiken. Een doosje veiligheidsspelden leg je meestal in de keukenlade of in je naaimand: zorg ervoor dat je ze gemakkelijk terug kunt vinden, want je hebt vaker een veiligheidsspeld nodig dan je zou denken!

Specificaties:

Materiaal: gehard, roestvrij staal. Afmeting: 50mm. Ook in kleinere maten leverbaar. Je ontvangt 12 veiligheidsspelden in een hersluitbaar kunststof doosje.

Ook handig: rijgnaalden!

Met veiligheidsspelden speld je gemakkelijk twee lagen stof (tijdelijk) aan elkaar, zonder risico op ongelukjes. Vaak wordt een veiligheidsspeld ook gebruikt om elastiek of koord door kleding te rijgen. Wij raden dit af: het risico op beschadiging aan je kleding is groot! Gebruik liever een speciale rijgnaald: door haar stompe punt loop je geen risico. Je kunt de naald openvouwen, zodat ook bredere elastieksoorten te rijgen zijn. Misschien handig om gelijk een setje rijgnaalden mee te bestellen? Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Groot

  • Merk: Opry
  • Model:B185.202
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Veiligheidsspelden Zilver 50 mm

Veiligheidsspelden Zilver 50 mm

Prym Veiligheidsspelden zijn van roestbestendig, gehard staal.De verpakking bevat 12 zilverkleurige ..

€3,70

GOEDKOOP: Rijgnaalden voor elastiek

GOEDKOOP: Rijgnaalden voor elastiek

Rijgnaalden.Rijgnaalden: Speciale Aktieprijs!Rijgnaalden van Opry hebben een extra groot oog. Rijgna..

€1,99

GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Klein

GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Klein

Veiligheidsspelden.Veiligheidsspelden staal, klein.Fournituren kopen? Veiligheidsspelden wil je graa..

€1,99

GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Medium

GOEDKOOP: Veiligheidsspelden Medium

Veiligheidsspelden.Veiligheidsspelden staal, middenmaat.Fournituren bestellen? Veiligheidsspelden wi..

€1,99

Tags: Speld, spelden, kopspeld, stalen speld, quiltspeld, kiltspeld, luierspeld, veiligheidsspeld, corsagespeld