• GOEDKOOP: Naaimachinenaalden universeel

Naaimachinenaalden universeel.

Naaimachinenaalden universeel: voor de meeste stoffen.

Fournituren: Naaimachinenaalden - Of jij nu maar af en toe wat verstelwerk doet, of dat jij heel regelmatig achter jouw naaimachine kruipt, alles valt en staat met het materiaal dat jij gebruikt. Het juiste naaimachinegaren in combinatie met de juiste naaimachinenaald zal jouw veel werkplezier opleveren. Want uiteindelijk wil jij altijd het beste resultaat voor jouw project. Met deze universele naaimachinenaalden kan jij bijna alle stoffen naaien. En ze zijn nu nog eens extra voordelig geprijsd ook! Jij ontvangt een setje met verschillende maten naaimachinenaalden, voor dunne, gemiddelde en dikkere stoffen. Verpakking bevat 5 naaimachinenaalden.

Naaimachinenaalden leveren wij in soorten en maten, zoals jij in DEZE blog kunt lezen. Uiteraard kan jij bij ons ook terecht voor een naaimachinelampje. En vergeet jij niet om jouw naaimachine af en toe even te oliën met een druppeltje naaimachine-olie?

Naaimachinenaalden voor (bijna) alle stoffen:

Het grote voordeel van deze universele naaimachinenaalden is dat jij ze voor bijna alle stoffen kunt gebruiken. Zowel synthetische als natuurlijke stoffen kun jij met deze machinenaalden verwerken. Voor naaimachinenaalden geldt: hoe hoger het nummer, hoe dikker de naald. Een wat dunnere katoen bijvoorbeeld naai jij met dikte 70, een gemiddeld zware stof naai jij met dikte 80 en voor een zwaardere stof gebruik jij dikte 90. Stug en dik materiaal tenslotte naai jij met dikte 100.

Ook voor mijn naaimachine?

Deze universele naaimachinenaalden zijn geschikt voor alle huishoud naaimachines. De naalden hebben een halfronde kolf en passen daarmee in alle voorkomende merken. Universele naaimachinenaalden zijn geschikt voor de meeste herstel – en verstelklusjes. Naai jij zelf kleding en werk jij vaak met stoffen met specifieke eigenschappen? Bekijk dan het totaal-assortiment en lees ONZE blog voor meer achtergrondinformatie.

Specificaties:

Universele naaimachinenaalden zijn onder andere geschikt voor het vernaaien van katoen, linnen, mantelstof, huishoudtextiel, kunstzijde en tijk. Eén verpakking bevat 5 naaimachinenaalden: 1 x nr 70, 2 x nr 80, 1 x nr 90 en 1 x nr 100.

Handig om mee te bestellen:

Bij Bink Fournituren kun jij ook terecht voor naaimachine-spoeltjes en lampjes en uiteraard voor naaimachine-olie. En hoe staat het met jouw voorraad naaigaren? Wij leveren verschillende soorten Gütermann Naaigaren. Of maak kennis met het Voordelige Naaigaren van Amann/Mettler – verkoop per klos van 500 meter in de meest voorkomende kleuren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Naaimachinenaalden universeel

  • Merk: Organ
  • Model:5721000
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,50


Gerelateerde producten

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Voordelig Naaigaren.Voordelig Naaigaren: Polyester Naaigaren voor de laagste prijs!Fournituren: Naai..

€2,50

Naaimachinelampje met schroefsluiting

Naaimachinelampje met schroefsluiting

Naaimachine-lampje.Naaimachine-lampje met schroefdraad.Naaimachine-lampje nodig? Wanneer het lampje ..

€2,99

Naaimachinelampje met bajonetsluiting

Naaimachinelampje met bajonetsluiting

Naaimachine-lampje.Naaimachine-lampje bajonetsluiting.Naaimachine-lampje nodig? Wanneer het lampje v..

€2,99

Naaimachine olie 30ml - Voorkom storingen aan jouw naaimachine

Naaimachine olie 30ml - Voorkom storingen aan jouw naaimachine

Voordelige Naaimachine Olie.Voordelige Naaimachine Olie flacon 30ml.Fournituren: Naaimachine Olie ko..

€4,50

Tags: Schmetz, Schmetz naaimachinenaalden, naaimachinenaalden, machinenaalden, machinenaald, naaimachinenaald, naald voor naaimachine, naald voor huishoudmachine, universele naald, universele machinenaald, naaimachinenaalden voor katoen, naaimachinenaalden voor linnen, naaimachinenaalden voor alle stoffen, naaimachinenaald, machinenaald, Organ, aanbieding, naaimachinenaald aanbieding