• AANBIEDING: Naalden Groot Oog Stomp

Stompe naalden met groot oog.

Stompe naalden met groot oog - Basis Fournituren.

Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naait, is dit een goede keuze. Deze stompe borduurnaalden gebruik je voor borduurwerk, maar ook voor het naaien van wol of katoen. De voordelige naalden hebben bovendien een extra groot oog, waardoor je ook dikker garen gemakkelijk door het oog van de naald kunt halen. Officieel zijn dit borduurnaalden, maar je gebruikt ze ook voor de afwerking van brei- en haakwerk. Je ontvangt een gesorteerd setje voordelige naalden met verschillende afmetingen, met een stompe punt. De goedkope naalden zijn van staal en roestvrij. Je ontvangt een handig hersluitbaar doosje met 6 naalden.

Zorg ervoor dat je altijd een basisuitrusting fournituren in huis hebt. Naalden en spelden komen altijd van pas. Bestel ook een handig klein schaartje mee, dat je kunt gebruiken voor het afknippen van draadjes bij naai- of borduurwerk! Voordelig borduren? Wat dacht je van ons voordelige borduurgaren met maar liefst 20 basiskleuren?

Basis Fournituren.

Ook al zou je jezelf geen naaister noemen, iedereen heeft weleens een naald en draad in de handen gehad. Als je zelf wat kleine reparaties kunt uitvoeren, zal jou dat veel plezier opleveren. Want laten we wel zijn: even een knoop aanzetten, een broekzak met een gat dichtnaaien of een losgelaten zoom in je gordijn vastzetten is niet het meest ingewikkelde wat er is. Toch kiezen veel mensen ervoor om dit soort klusjes uit te besteden. Een gemakkelijke manier om geld en moeite te besparen? Doe het gewoon lekker zelf! Zorg ervoor dat je een aantal basis fournituren standaard in huis hebt: je zult ze vaker gebruiken dan je denkt!

Borduurnaalden.

Borduurnaalden zijn een goede aanvulling voor de basis uitrusting van jouw fournituren. Borduurnaalden zijn wat steviger en dikker dan gewone naainaalden. Bovendien hebben borduurnaalden een extra groot oog, waardoor je ook wat dikker garen, borduurgaren en zelfs wol door het oog van de naald kunt halen. Ideaal dus om iets mee te repareren! Er zitten meerdere maten naalden in het doosje, zodat je die maat kunt gebruiken die voor jouw klus het beste van pas komt.

Met of zonder punt?

Ga jij borduren op kaasdoek of borduurstof met ruitstructuur? Dan kun je het beste deze stompe borduurnaalden bestellen! Een stompe naald gebruik je ook voor afhechten en vastzetten van brei- of haakwerk. Wij leveren deze zelfde naai-borduurnaalden ook met een scherpe punt, zodat je gemakkelijk door de stof heensteekt. Voor het borduren op kaaslinnen of canvas gebruik je bij voorkeur een borduurnaald met punt. Daarnaast kun je met scherpe borduurnaalden ook diverse naaiklusjes uitvoeren.

Specificaties:

Materiaal: Stalen borduurnaalden in verschillende maten ZONDER punt. Maat 18-22. Roestbestendig. Afmeting: 40-50mm. Je ontvangt een afsluitbaar doosje met 6 naalden in verschillende maten.

Ook handig!

Maak je basiscollectie fournituren compleet. Een setje naalden en spelden kun je maar beter in huis hebben, net als een handzaam klein schaartje. Voor borduur(st)ers hebben we een mooi setje met maar liefst 20 kleuren borduurgaren voor je om mee te bestellen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Naalden Groot Oog Stomp

  • Merk: Opry
  • Model: B225.559
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,00
  • €1,50


Gerelateerde producten

Schaar 11,5cm Borduurschaar

Schaar 11,5cm Borduurschaar

Voordelig borduurschaartje van Pony.Een prima schaar voor allerlei draad of om draadjes af te knippe..

€3,38 €3,95

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

Vriendschapsbandjes maken.Vriendschapsbandjes maken met gesorteerd borduurgaren.Vriendschapsbandjes ..

€7,50 €9,99

AANBIEDING: Glaskopspelden

AANBIEDING: Glaskopspelden

Goedkope Spelden.Goedkope Spelden - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naai..

€2,55 €3,40

AANBIEDING: Naalden Groot Oog

AANBIEDING: Naalden Groot Oog

Naalden met groot oog.Naalden met groot oog - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar w..

€1,50 €2,00

Tags: Naainaalden, handnaalden, Prym naalden, Prym handnaalden, Prym naainaalden, knoop aanzetten, goedkope naalden, voordelige naalden, goedkope fournituren, naalden aanbieding, naalden reclame, naalden budget, basis fournituren, voordelige fournituren, fournituren voordeel, fournituren lage prijs, borduurnaaldn, borduurnaalden, goedkope borduurnaald, goedkope borduurnaalden, naalden met groot oog, naalden makkelijk rijgen, draad door de naald, stompe naald, naald stomp, wolnaald, naald zonder punt, borduurnaald zonder punt, stompe borduurnaald, borduurnaald stomp