• AANBIEDING: Centimeter

Goedkoop Meetlint.

Goedkoop Meetlint Centimeter - Basis Fournituren.

Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naait, is dit een goede keuze. Met dit flexibele meetlint kun je gemakkelijk de maat nemen, voordat je gaat passen of naaien. Dit doe je bijvoorbeeld wanneer je een broek wilt inkorten of een rokje op maat gaat maken. Met deze centimeter van 150 cm lang kun je zowel de maat nemen voor kleding als voor bijvoorbeeld gordijnen. Vanwege de soepele uitvoering sla je de centimeter gemakkelijk om taille of bovenbeen heen om de maat te nemen. Verkoop per stuk.

Bestel je ook een stofpotlood mee? Dan kun jij direct op de stof markeringen zetten. Is jouw basisuitrusting fournituren op orde? Dan kun je altijd even een knoop aanzetten, een broekzak repareren of een losgelaten zoompje vastzetten. Een setje naalden en een setje spelden komen altijd van pas!

Basis Fournituren.

Ook al zou je jezelf geen naaister noemen, iedereen heeft weleens een naald en draad in de handen gehad. Als je zelf wat kleine reparaties kunt uitvoeren, zal jou dat veel plezier opleveren. Want laten we wel zijn: even een knoop aanzetten, een broekzak met een gat dichtnaaien of een losgelaten zoom in je gordijn vastzetten is niet het meest ingewikkelde wat er is. Toch kiezen veel mensen ervoor om dit soort klusjes uit te besteden. Een gemakkelijke manier om geld en moeite te besparen? Doe het gewoon lekker zelf! Zorg ervoor dat je een aantal basis fournituren standaard in huis hebt: je zult ze vaker gebruiken dan je denkt!

Centimeter.

Een meetlint gebruik jij om de maat te nemen. Je gebruikt het meetlint, die we in de volksmond vaak gewoon centimeter noemen, om de maat te nemen van kleding. Maar ook voor het opmeten van gordijnen komt een goede centimeter prima van pas!

Specificaties:

Materiaal: Polyfiber/metaal. Kleur: Geel. Afmeting: 150cm. Verkoop per stuk.

Direct meebestellen:

Maak je basiscollectie fournituren compleet. Een setje naainaalden en spelden en kun je maar beter in huis hebben. Met een stofpotlood kun je bij het afmeten direct aftekenen op de stof. Wil jij toch liever een meetlint van een A-merk? Bestel dan gewoon een centimeter van Prym!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Centimeter

  • Merk: Opry
  • Model: B382.101
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,00
  • €1,50


Gerelateerde producten

Meetlint 150cm Centimeters

Meetlint 150cm Centimeters

Meetlint.Meetlint om nauwkeurig te meten bij het maken of verstellen van bijvoorbeeld kleding. Dit f..

€3,30

AANBIEDING: Spelden parelkop

AANBIEDING: Spelden parelkop

Parelkopspelden.Parelkopspelden van Pony voor het afspelden van kleding, gordijnen enzovoort.In deze..

€2,23 €3,61

AANBIEDING: Naainaalden

AANBIEDING: Naainaalden

Goedkope Naalden.Goedkope Naalden - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naai..

€1,50 €2,00

AANBIEDING: Krijtpotlood WIT

AANBIEDING: Krijtpotlood WIT

Goedkoop Stofkrijt.Goedkoop Stofkrijtpotlood - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar ..

€1,19 €1,59

Tags: Centimeter, meetlint, opmeten, maten opmeten, flexibele centimeter, rolmaat, rolmaatje, rolcentimeter