AANBIEDING: Waszak.

AANBIEDING: Waszak: beschermt fijn wasgoed in de wasmachine.

Fournituren - Wassen en Strijken: Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens het wassen. Het wasnetje is geweven in een fijnmazig stramien: hierdoor kunnen wasmiddel en water gemakkelijk bij de kleding komen tijdens het wassen, maar wordt deze tegelijkertijd beschermd tegen beschadigingen in de trommel of door ritsen of knopen van je andere kleding. Dit wasnet heeft een afmeting van 40 x 50cm. Hierdoor kun je er bijvoorbeeld twee truien in wassen of meerdere stuks lingerie en fijn ondergoed. De waszak is nu extra voordelig geprijsd. Verkoop per stuk - Afmeting: 40 x 50cm. Wasbaar tot 60°.

Behalve deze voordelige versie hebben wij van Prym meerdere maten wasnetten. In deze SET wasnetten vind jij 3 maten in 1 verpakking. En wat dacht je van een wasnet speciaal voor je beugelbeha?

Gebruik van een waszak.

Door het gebruik van een waszak of wasnet voorkom je beschadigingen aan kwetsbare kleding en lingerie in de wasmachine. Een wasnet beschermt bijvoorbeeld jouw kwetsbare truitje van merinowol dat je alleen op een wolwasprogramma mag wassen. Het wasnet voorkomt dat andere kledingstukken in de machine kunnen blijven haken of klitten. Bovendien zal het wasnet het wasgoed beschermen tegen oneffenheden in de trommel van je machine.

Wasnet met rits.

Het wasnet beschermt de kleding tegen beschadigingen in de trommel. Het is zo geweven dat je wasmiddel en het water prima zijn gang kunnen gaan. JIj opent en sluit de waszak met behulp van een ritssluiting. Dit model van 40 x 50cm wordt vooral gebruikt voor het wassen van enkele stuks, zoals en aantal truien of vesten, maar is ook geschikt voor het wassen van lingerie, nachtkleding of fijne hemdjes. Nadat je de waszak hebt gebruikt, kun je die even ergens overheen hangen om te laten drogen. Daarna kun je de waszak opvouwen en bewaren voor de volgende wasbeurt, bijvoorbeeld in de lade van je wasmachine of in de buurt van de wasmand.

Specificaties:

Materiaal: 100% polyester. Afmeting: 40 x 50cm. Wasbaar tot 60°.

Waszakken - Andere maten:

Prym biedt wasnetten aan in verschillende afmetingen. En wat dacht je van het speciale BH wasnet? Daarmee bescherm je ook je beugelbeha’s tijdens het wassen! Ons totale assortiment voor wassen en strijken vind jij HIER.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Wasnet wit 40 x 50 cm

  • Merk: Dagros
  • Model:988414
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95
  • €2,50


Gerelateerde producten

Wasnet wit 50 x 70 cm

Wasnet wit 50 x 70 cm

Waszak.Waszak: beschermt wasgoed in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens ..

€9,00

Wasnet wit 28 x 38 cm

Wasnet wit 28 x 38 cm

Waszak.Waszak: beschermt fijn wasgoed in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tij..

€6,20

Wasnet voor BH

Wasnet voor BH

Wasnet voor beha.Wasnet voor beha: beschermt een beugel-BH in de wasmachine.Waszakken beschermen je ..

€6,80

Wasnetten 20x25cm 2 stuks

Wasnetten 20x25cm 2 stuks

Waszakjes.Waszakjes: beschermen lingerie in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding ..

€7,90

Tags: Wasnet, wasnetje, waszak, kwetsbaar wasgoed, fijnwas, fijne was, lingerie wassen, beha wassen, bh wassen, waszakje, waszakjes, grote waszak, groot wasnet, grote wasnet, veilig wassen, sloop, kussensloop, lingerie wassen, ondergoed wassen, gordijnen wassen, vitrage wassen, goedkope waszak, goedkoop wasnet, aanbieding waszak, aanbieding wasnet, goedkoper