Elastiek Standaard 8mm Wit + 4 meter GRATIS

Elastiek Standaard 8mm Wit + 4 meter GRATIS
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=106
Levertijd: Op Voorraad
€2,39 €3,19 - 25%
Aantal:

Goedkoop Elastiek.

Goedkoop Elastiek: 8 mm breed, soepel en sterk.

Goedkoop Elastiek kopen? Dit voordelige ondergoedelastiek van Elasta is een prima keus. Het elastiek is soepel en sterk, 8 mm breed en prima geschikt voor bijvoorbeeld ondergoed, nachtkleding, sportkleding enzovoort. Op een kaartje zit normaal 6 meter elastiek, maar in deze voordeelverpakking krijg je 4 meter extra! Je kunt dus voorlopig vooruit! Vergeet niet om een setje rijgnaalden mee te bestellen, dan kun je het elastiek snel en gemakkelijk door een tunnel rijgen. Verkoop per kaart van 6 meter + 4 meter GRATIS!

Elastiek voor verstelwerk.

Elastiek is iets dat je maar beter in huis kunt hebben. Zorg er dan ook voor dat je altijd een kaartje met wit en zwart elastiek in je naaimand hebt zitten. Gelukkig zijn we ons weer steeds meer bewust van het feit, dat we kleding vaak te snel wegdoen. En dat terwijl herstellen meestal een gemakkelijk klusje is. Heb je een onderbroek, rokje, nachtkleding of sportbroekje waar het elastiek van is uitgerekt? Met dit voordelige standaard elastiek van Elasta kun je dit snel en effectief verhelpen. Op een kaart zit 6 + 4 = 10 meter elastiek, dus daar kun je heel wat kleding mee herstellen.

Hoe vervang ik elastiek in een broek of rokje?

Haal eerst de tunnel los en verwijder het oude elastiek. Nu heb je direct de juiste maat te pakken. Houd er wel rekening mee, dat het oude elastiek uitgerekt is, dus voor een goede strakke taille kun je het beste een iets korter stuk elastiek afknippen. Met een rijgnaald haal je het nieuwe elastiek snel en zorgvuldig door de tunnel heen. Geen gedoe met veiligheidsspelden meer: voorkom dat de speld halverwege open gaat en een gaatje maakt in je kleding. De kop van de rijgnaald is stomp, dus je zult de kleding er niet mee beschadigen. Als je het elastiek helemaal hebt doorgehaald, zet je beide losse einden aan elkaar. Nu nog even de tunnel weer dichtnaaien en zo: alweer een verstelklusje geklaard! Weggooien kan immers altijd nog, toch?

Specificaties:

Afmeting: 8 mm breed. Je ontvangt een kaartje met 6 meter elastiek + 4 extra meter GRATIS. Kleur: Wit. Ook leverbaar in zwart.

Samenstelling: 60% polyester, 40% elastodiene. Wasbaar tot 95°.

©Bink Fournituren 2012-2020