• Kniestukken Geruit (05) OP=OP!

Kniestukken Ruit.

Kniestukken Ruit van Opry geven jouw broek, blazer, flanellen overhemd of wollen trui een nieuw leven. Vaak ontstaan juist op de knieën en ellebogen slijtplekken, ten gevolge van het dragen. Zonde om een mooie trui weg te doen, alleen vanwege een klein gaatje of slijtage op de elleboog of om een lekkere broek in de kledingcontainer te gooien in verband met een vale plek op je linkerknie. Hij zat nog steeds zo lekker! Met deze verstelstukken los je dit in een handomdraai op. De kniestukken zijn opstrijkbaar, dus zijn zeer gemakkelijk te bevestigen. En we noemen ze kniestukken, maar je kunt ze vanwege de ovale vorm ook net zo goed voor een trui of jasje gebruiken!

Om de elleboogstukken op een wollen trui te bevestigen, raden wij aan om ze tevens vast te naaien met een draadje stopwol. Dat past mooi bij het materiaal en is lekker stevig. Je strijkt de elleboogstukken eerst voorzichtig op de mouwen, bij voorkeur met behulp van een persdoek, zodat je de wol niet 'kneust' met het strijkijzer. Daarna kun je de elleboogstukken via de geperforeerde gaatjes gemakkelijk vastnaaien. Als je de kniestukken op een broek wilt bevestigen, kun je dit gewoon doen met het strijkijzer. Zet ze wel met een paar steekjes vast, want door het rekken en strekken van je knie zouden ze anders los kunnen raken.Gebruik voor het vastnaaien op een broek het beste IJzergaren van Gütermann.

Afmeting: 11 x 8,5 cm. Samenstelling: 100 % polyester. Wasbaar tot 30 °.

Geruit model, in blauw/paars/grijs combinatie . Deze kniestukken zijn verkrijgbaar in verschillende geruite motieven.

OP=OP!

LET OP: dit is een OP=OP artikel. Aanbieding geldt zolang de voorraad strekt!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kniestukken Geruit (05) OP=OP!

  • Merk: Opry
  • Model: 10281-05
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,95
  • €1,00


Gerelateerde producten

Kniestukken Geruit (01) OP=OP!

Kniestukken Geruit (01) OP=OP!

Kniestukken Ruit.Kniestukken Ruit van Opry geven jouw broek, blazer, flanellen overhemd of wollen tr..

€1,00 €2,95

Kniestukken Geruit (06) OP=OP!

Kniestukken Geruit (06) OP=OP!

Kniestukken Ruit.Kniestukken Ruit van Opry geven jouw broek, blazer, flanellen overhemd of wollen tr..

€1,00 €2,95

Tags: Elleboogstukken, elleboogstuk, verstelstuk, kleding repareren, opstrijkbare elleboogstukken, elleboogstukken opstrijkbaar, patches, leren elleboogstukken, elleboogstukken leer, suede elleboogstukken, elleboogstukken suede, kniestuk, kniestukken, aanbieding, aanbieding elleboogstukken, aanbieding kniestukken, voordelige elleboogstukken, voordelige kniestukken, reclame elleboogstukken, reclame kniestukken, aktie elleboogstukken, aktie kniestukken