Voorkomen van afzakkende schouderbandjes

Voorkomen van afzakkende schouderbandjes met schouderbandhouders

Fournituren – Schouderbandhouders voorkomen schouderbandjes, die onder je bovenkleding vandaan glippen. Het is een veel voorkomend probleem: een mooie outfit, maar de bandjes van je BH of hemdje, dat je eronder draagt, glijden er onder vandaan. Jammer, want het is zo gemakkelijk te verhelpen. Met de schouderbandhouders van Prym zorg je ervoor dat schouderbandjes op zijn plek blijven. Je zet de schouderbandhouder met enkele steekjes vast in de bovenkleding, vouwt deze om het afzakkende bandje heen en klikt de schouderbandhouder dicht met de drukknoop. Opgelost! Jij ontvangt 4 schouderbandhouders. Kleur: Huidskleur.

De schouderbandhouders zijn ook in zwart en in wit bestelbaar. Wil jij liever niet naaien in jouw bovenkleding? Bestel dan de versie met veiligheidsspeld. Andere optie: met de BH Clip Fix fixeer jij jouw schouderbandjes op het midden van jouw rug.

Geen afzakkende bandjes meer

Het is bekend: Prym lost dagelijkse problemen geregeld op met een simpel handigheidje. Neem deze schouderbandhouders die definitief afrekenen met afhangende schouderbandjes van jouw BH of hemdje. De schouderbandhouder is een zacht, niet irriterend bandje in zijdeoptiek, voorzien van een drukknoopje. Jij zet het schouderbandhoudertje vast met een paar steekjes in de schoudernaad van jouw bovenkleding. Vervolgens vouw jij het houdertje om de spaghettibandjes van jouw hemdje of BH en sluit de schouderbandhouder met de drukknoop. Probleem opgelost.

Samenstelling en onderhoud:

De schouderbandhouders zijn kleine, smalle bandjes die voorzien zijn van een messing drukknoopje. Jij kunt de schouderbandhouder eenvoudig vastzetten met een paar steekjes in de schoudernaad van jouw bovenkleding. De schouderbandhouders zijn van 100% polyester en wasbaar tot 40° en strijkbaar op stand I van jouw strijkijzer.

Specificaties:

Samenstelling: 100% polyester. Kleur: Huidskleur. Verkoop per 4 stuks.

Tevens leverbaar:

Schouderbandhouders kan jij ook in zwart of in wit bestellen. Liever niet naaien? Bestel dan de versie met veiligheidsspeld, waardoor je ze gemakkelijk kunt bevestigen en verwijderen. Met de BH Clip Fix zorg je ervoor dat bandjes gefixeerd worden op het midden van jouw rug. Wil je nog meer handige oplossingen zien voor lingerie? Kijk dan HIER maar eens.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schouderbandhouders Huidskleur - Voorkom afzakkende bandjes

  • Merk: Prym
  • Model:401170
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,10


Gerelateerde producten

Schouderbandhouders Zwart - Voorkom afzakkende bandjes

Schouderbandhouders Zwart - Voorkom afzakkende bandjes

Voorkom afzakkende schouderbandjesVoorkom afzakkende schouderbandjes met schouderbandhoudersFournitu..

€5,10

Schouderbandhouders Wit - Voorkom afzakkende bandjes

Schouderbandhouders Wit - Voorkom afzakkende bandjes

Voorkom dat schouderbandjes afzakkenVoorkom dat schouderbandjes afzakken met schouderbandhoudersFour..

€5,10

BH-Clip Fix

BH-Clip Fix

Onzichtbare BH bandjesOnzichtbare BH bandjes met BH clip-fix - Geen ontsierende bandjes op jouw rug..

€5,10

Schouderbandhouders Zwart - Met veiligheidsspeld

Schouderbandhouders Zwart - Met veiligheidsspeld

Voorkom dat bandjes afzakkenVoorkom dat bandjes afzakken met schouderbandhoudersFournituren – Schoud..

€4,60

Tags: Schouderbandhouders, afzakkend bandje, afzakkende bandjes, schouderbandje zakt af, voorkom afzakkende bandjes, schouderbandjes