• Gütermann Naaigaren Transparant

Transparant Naaigaren.

Transparant Naaigaren is zeer sterk en licht elastisch. Het grote voordeel van dit Gütermann garen is dat het transparant is: je kunt het dus voor alle kleuren stof gebruiken.

Zoek je een zeer sterk maar niet al te dik naaigaren, dan is dit transparante nylon garen een prima keus. Omdat het doorzichtig is kun je het voor alle kleuren stof gebruiken. Transparant naaigaren is ook zeer geschikt voor stoffen met een druk patroon in allerlei kleuren. Kies je bij dit soort stoffen voor een dekkende kleur, dan zul je het garen al naar gelang van het patroon wel of niet terugzien. Met transparant naaigaren weet je zeker dat het stiksel onzichtbaar blijft. Nylon garen kun je gebruiken je voor toepassingen waar het garen veel te verduren heeft. Denk aan gebruik in sportkleding, sporttassen/rugzakken en werkkleding. Transparant naaigaren is ook prima geschikt voor gordijn- en meubelstoffen. Het doorzichtige naaigaren is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik. Nylon garen is pluisvrij.

Nylon heeft 2 belangrijke eigenschappen: het is zeer sterk en licht elastisch. Dit maakt het transparante garen ook een prima keus om elastische stoffen te verwerken, zoals spandex, lycra en andere rekbare, synthetische stoffen.

Op een klosje zit 200 meter transparant garen. Materiaal: 100% nylon.

TIP: indien je een zoom wilt maken waarbij je het stiksel niet ziet, bijvoorbeeld in een pantalon of voor gordijnen, denk dan er ook eens over om instrijkbaar zoomband te gebruiken. Dit zoomband plakt aan 2 kanten, waardoor je een zoom kunt maken zonder te naaien. Het enige dat je nodig hebt is een strijkijzer!

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gütermann Naaigaren Transparant

  • Merk: Gütermann
  • Model:795941
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,80


Gerelateerde producten

Transparant draad

Transparant draad

Transparant draad voor het rijgen van kralen 0,5mm dik Lengte 40 meter..

€2,95

Zoomband 38mm - Opstrijkbaar zoomvlies met schutpapier

Zoomband 38mm - Opstrijkbaar zoomvlies met schutpapier

Zoomband.Zoomband voor kleding of gordijnen.Fournituren: Zomen aanbrengen met de strijkbout. Zoomban..

€6,20

GOEDKOOP: Naaigaren Transparant voor Donkere stoffen

GOEDKOOP: Naaigaren Transparant voor Donkere stoffen

Transparant Naaigaren Zwart. Transparant Naaigaren Zwart: doorzichtig garen voor donkere stoffen. Go..

€1,99

Tags: Nylon garen, nylon naaigaren, elastisch garen, elastisch naaigaren, garen voor elastische stoffen, rekbaar garen, garen rekt mee, garen dat mee rekt, rekbaar garen, elastiek garen, elastisch garen, sterk garen, zeer sterk garen, ijzergaren, naaigaren, handgaren, garen voor leer, garen voor sportkleding, garen voor spandex, garen voor lycra, garen voor buiten, garen voor buitenshuis, weersbestendig garen, weersbestendig naaigaren, transparant garen, transparant naaigaren, doorzichtig garen, doorzichtig naaigaren, kleurloos naaigaren, neutraal naaigaren, universeel naaigaren, doorzichtig, transparant, Nylbond, Neilbond, Nijlbond