Jouw Ecologische Maandvoorraad

Jouw Ecologische Maandvoorraad
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=345
Levertijd: Op Voorraad
€32,50
Aantal:

Maandvoorraad Ecologisch Schoonmaken.

Maandvoorraad Ecologisch schoonmaken: met deze doos met de meest gebruikte schoonmaakmiddelen kom je de maand prima door. De producten van Frosch belasten het milieu minimaal en zijn daarnaast nog interessant voor je portemonnee ook.

Klimaatverandering en het milieu: we horen er steeds meer over en zijn ons er ook steeds meer van bewust dat we iets moeten veranderen in ons gedrag, als we nog een tijdje met de Aarde vooruit willen. Veel mensen twijfelen over het gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen: Maken die middelen wel net zo goed schoon? Zijn duurzame schoonmaakmiddelen niet heel duur? Frosch haalt een boel vooroordelen over ecologisch schoonmaken uit de wereld. De duurzame schoonmaakmiddelen van Frosch doen wat ze beloven, belasten het milieu niet of minimaal en zijn niet duurder dan een willekeurig A-merk.

Met deze set kun je voorlopig vooruit: je ontvangt van alle volgende producten 1 verpakking en krijgt je huis en je wasgoed weer spic en span, met respect voor natuur en milieu. Bestel je de complete maandvoorraad Frosch, dan bespaar je meer dan 10 euro, dan wanneer je alle producten los zou bestellen. Wil je meer weten over de specifieke producten of ze los bestellen? Geen nood: alle producten zijn los verkrijgbaar en duidelijk omeschreven in onze webwinkel. Bestel je de complete set, dan ontvang je: 1 fles duurzaam afwasmiddel 500ml, 1 doos duurzame vaatwastabletten, 1 literfles duurzame allesreiniger, 1 literfles duurzame kalkreiniger, 1 fles duurzame WC-reiniger 750ml, 1 fles duurzame ruitenreiniger 500ml en 1 verpakking duurzaam vloeibaar wasmiddel 1,5Liter, op basis van Aloe Vera.

Frosch allesreiniger is ecologisch op 9 verschillende manieren:

Groene krachtige formule met natuurlijke ingrediënten.

Tensiden van plantaardige oorsprong.

Uitstekende huidvriendelijkheid, dermatologisch geteste formules.

Geselecteerde mens-en milieuvriendelijke grondstoffen.

Gebruik van gerecycleerde verpakkingsmateriaal.

Vegan, vrij van dierlijke ingrediënten.

Duurzame en energiebewuste productie met gecertificeerd eco-management.

Eigen waterzuivering.

Meer dan 30 jaar ervaring.

©Bink Fournituren 2012-2020