• Duurzaam Afwasmiddel met Verbena 500ml - 100% afbreekbaar

Milieuvriendelijk afwasmiddel

Milieuvriendelijk afwasmiddel: Duurzaam afwassen

Ecologische schoonmaakmiddelen van Ecodoo: Ecodoo heeft een Ecocert keurmerk en wordt geproduceerd in Frankrijk. Ecodoo is een duurzaam en tevens betaalbaar alternatief voor reguliere schoonmaakmiddelen. Omdat Ecodoo gebruik maakt van natuurlijke bronnen zonder deze overmatig te belasten draag jij door het gebruik van deze schoonmaakartikelen direct bij aan een kleinere ecologische voetafdruk. Bovendien maken de producten van Ecodoo uitstekend schoon. Zoals dit ecologische afwasmiddel, dat niet alleen zorgt voor een schone en schitterende vaat maar tevens zeer zacht is voor de huid dankzij de toegevoegde Aloë Vera. Ecodoo afwasmiddel bevat GEEN kleurstof. Doseer bewust met behulp van de kop van de spuitfles. Inhoud: 500ml. Verkoop per stuk.

Hardnekkige kalkaanslag verwijder je met Ecodoo Kalkreiniger. Ook voor toilet en voor glaswerk heeft Ecodoo een duurzame oplossing. Ook duurzaam: onze Oostenrijkse schapenmelkzeep kan jij HIER uitkiezen.

Ecodoo: het duurzame alternatief:

Vergeet reguliere schoonmaakartikelen: deze zijn vaak gebaseerd op fossiele brandstof en bevatten veel schadelijke ingrediënten, zowel voor het milieu als voor jouw eigen huid en gezondheid. Ecodoo maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten die echt goed en zorgvuldig reinigen. Dit afwasmiddel bevat 5-15% anionogene oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen en heeft zuiver natuurlijke ingrediënten. De huidvriendelijke werking is gebaseerd op Aloë Vera - het afwasmiddel reinigt op basis van natriumbicarbonaat en ontvet op basis van citroenzuur, waardoor het tevens lekker fris ruikt.

Zuinig in het gebruik door handige knijpfles:

Eén keer knijpen in de fles geeft voldoende afwasmiddel voor 5 liter heet water. Voorkom overdosering: het afwasmiddel is krachtig genoeg voor de vaat zonder tussendoor bijvullen. Een efficiënte afwasbeurt heeft geen laag schuim nodig: het natuurlijke afwasmiddel wast jouw vaat schoon door de juiste ingrediënten. Ecodoo maakt gebruik van duurzame en energiebewuste productie in Frankrijk en zijn voorzien van het Ecocert certificaat: duurzaam en eerlijk geproduceerd en vrij van synthetische toevoegingen

Specificaties:

Samenstelling: >30% water, <5% anionogene oppervlakte-actieve stoffen, natriumbicarbonaat, citroenzuur, zout, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Aloë Vera*sap, amfotere oppervlakte-actieve stoffen, melkzuur, natrium hydroxymethylglycinaat, parfum, linalool, citral, limoneen. Inhoud: 500ml. Verkoop per stuk.

Ecodoo voor een ecologisch schoon huis

Ook van Ecodoo: azijnreiniger tegen kalkaanslag, toiletreiniger met citrus en glasreiniger met alcohol. Een aangekoekte oven maak jij schoon met geurloze OVENREINIGER van Dr.Beckmann. Ook onze Schapenmelkzeep is 100% natuurlijk.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Duurzaam Afwasmiddel met Verbena 500ml - 100% afbreekbaar

  • Merk: Ecodoo
  • Model:897544
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,95


Gerelateerde producten

Duurzame WC Reiniger - Reinig jouw toilet milieuvriendelijk

Duurzame WC Reiniger - Reinig jouw toilet milieuvriendelijk

Milieuvriendelijke WC-ReinigerMilieuvriendelijke WC-Reiniger: Duurzame Reiniger voor het toiletEcolo..

€6,95

Duurzaam Ontkalken: Azijn met eucalyptus - Sprayfles 0,5L + 1L Navulling

Duurzaam Ontkalken: Azijn met eucalyptus - Sprayfles 0,5L + 1L Navulling

Milieuvriendelijk ontkalkenMilieuvriendelijk ontkalken: Duurzame Azijnreinigercologische schoonmaakm..

€9,95

Stuk duurzame zeep aan touw - Schapenmelkzeep

Stuk duurzame zeep aan touw - Schapenmelkzeep

Duurzame Badzeep aan touw.Duurzame Badzeep aan touw - Schapenmelkzeep 200 gramBiologische zeep: Duur..

€9,95

Tags: Ecodoo afwasmiddel, ecologisch, frosch, duurzaam afwasmiddel, duurzame vaat, ecologisch afwasmiddel, ecologisch afwassen