Naadband Flexibel 15mm Wit

Naadband Flexibel 15mm Wit
https://www.binkfournituren.nl/Vlieseline, versteviging
Levertijd: Op Voorraad
€0,49
Aantal:

Vlieseline Naadband.

Vlieseline Naadband gebruik je om de naad van dunne en rekbare stoffen te versterken, voordat je de twee delen op elkaar naait. De naad is dan makkelijker te verwerken.

Naadband is soepel en dun en kan goed plat geperst worden. Gebruik Vlieseline naadband langs revers, kragen, breuklijnen en schuingesneden sierlijnen. Zeer geschikt voor de naden van rekbare stoffen, zoals jersey, tricot en India katoen. Te gebruiken langs de intasten van zakken en vouwlijnen van zomen en splitten, maar ook voor het beter doorvoeren van leder, suede, imitatieleer (skai) en bij flinterdunne stoffen.

Vlieseline Flexibel Naadband is een lichtgewicht fixeerbandje. Omdat het schuin gesneden is, kun je het prima gebruiken voor ronde lijnen en vormen en zal het zich prima naar de stof of het model waar je het voor gebruikt kunnen vormen. Naast het feit dat dit flexibele naadband voorkomt dat je naden gaan trekken, beschermt het zachte elastische stoffen tegen kromtrekken of rafelen. Je strijkt het naadband met het strijkijzer stap voor stap op de stof. Hierdoor is je stof beter gezekerd voor het naaien en zul je zien dat je zelf genaaide kleding aanmerkelijk beter in model blijft. Met oog de op huidige modetrend van rekbare jersey stoffen is Vlieseline Flexibel Naadband een onmisbaar product in je naaibox. Vleseline Naadband is 15mm breed.

Kleur: Wit. Ook verkrijgbaar in zwart.

LET OP: wij knippen het naadband voor jou van de rol. Zo kun je precies het aantal meters bestellen dat je nodig hebt en bestel je nooit teveel. De verkoop is per meter: Bestel je 1, dan ontvang je 1 meter, 2 = 2 meter enzovoort. Wij zullen je bestelling aan 1 stuk leveren, tenzij anders vermeld. De maximale lengte aan 1 stuk is 50 meter.

©Bink Fournituren 2012-2020