Zelf Pipingband maken OP=OP

Zelf Pipingband maken OP=OP
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=117
Levertijd: 2 - 3 Dagen
€5,00 €11,75 - 57%

Beschikbare opties:


* Piping 9mm Maat:

Aantal:

Zelf Pipingband maken.

Zelf Pipingband maken is een product, dat je kunt gebruiken als je niet het juiste pipingband kunt bemachtigen, of pipingband zelf wilt maken van een specifieke stof. Pipingband, ook wel paspelband genoemd, gebruik je om een mooie, accentuerende rand te maken in een naad. Het principe is simpel: eigenlijk is pipingband niet meer dan een koord dat in een biaisbandje is verwerkt. Door het biaisband tegen het koord aan tussen de naad mee te stikken, krijg je een mooie siernaad. Deze dikkere variant wordt vooral gebruikt voor woningtextiel, zoals een mooie stevige sierrand langs een zelfgemaakt woonkussen.

Met dit product van Clover kun je nu iedere stof tot pipingband verwerken. Alles dat je nodig hebt is een strijkijzer. Dit kan echt iedereen en meer dan een paar minuten werk is het niet!

In een verpakking vind je voldoende materiaal om zelf 2 meter pipingband te maken. Dit is dus 2 meter versteviging, die je tussen ieder willekeurige stof kunt strijken. De dikte van het gebruikte koord is 9 mm. Materiaal: 95% polyester, 5% polyamide. In het selectiescherm kun je kiezen uit een verpakking met 2 meter of een verpakking met 5,5 meter pipingband.

Wil je zelf pipingband maken voor kleding, dan adviseren we je hetzelfde product maar dan in de dunne variant.

Made in Japan.

LET OP: dit is een OP=OP artikel, nog slechts 1 verpakking op voorraad!

©Bink Fournituren 2012-2020