• Rits dubbel deelbaar 2 schuivers - Donkergroen 85cm OP=OP

Profielrits Dubbel Deelbaar.

Profielrits Dubbel Deelbaar met 2 schuivers - Donkergroen, 85cm.

Fournituren - Ritssluitingen: Deze profielrits kun je zowel aan de onderzijde als aan de bovenzijde van de rits open schuiven: het is dus een dubbel deelbare rits. Deze zogenaamde tweeweg rits gebruik je voor jassen, sportkleding of andere toepassingen waarbij je een stevige rits wilt gebruiken, die je aan beide kanten kunt openen. De dubbel deelbare rits is uitgevoerd als bloktandrits en daarmee het meest stevige van alle deelbare ritsen. Je kunt deze tweeweg rits gebruiken voor kleding die veel te verduren heeft. De rits is voorzien van 2 stevige schuivers in dezelfde kleur als de rits. Lengte: 85cm - Kleur: Donkergroen. Verkoop per stuk.

Dubbel deelbaar met twee schuivers.

Deelbare ritsen gebruik je voor een kledingstuk, waarbij de verschillende onderdelen van het kledingstuk los van elkaar komen als je de rits opent, zoals een jas of een vest. Een dubbel deelbare tweewegrits is bovendien voorzien van twee schuivers. Hierdoor kun je de rits zowel aan de bovenkant als aan de onderkant een stuk open schuiven. Dit is handig als je bijvoorbeeld een lange jas draagt op de fiets.

Sterke rits voor intensief gebruik.

Deze profielrits, ook wel bloktandrits of sportrits genoemd, is de sterkste van alle deelbare ritsen. Deze rits gebruik je dan ook voor kleding die veel te verduren heeft, zoals sportjassen, jacks en fleecevesten. De vertanding van de rits is 6 mm breed en de rits is voorzien van twee robuuste Werra-schuivers in dezelfde kleur als de rits. Wil je een meer decoratief model, kies dan voor een dubbel deelbare rits in zilverkleurig of in antiek goud metaal.

Specificaties:

Materiaal: Kunststof rits met polyester band. Lengte: 85cm - Kleur: Donkergroen. Verkoop per stuk. LET OP: dit is een OP=OP Opruimingsartikel.

Meer weten?

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? Kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

Maak het jezelf gemakkelijk.

Het inzetten van een rits is heel gemakkelijk als je Prym Wondertape gebruikt. Je zet de rits met de tape vast op de stof en naait de rits door de tape heen vast. De tape lost later vanzelf op bij het wassen.

Bekijk het filmpje hoe je met behulp van wondertape eenvoudig een rits inzet.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rits dubbel deelbaar 2 schuivers - Donkergroen 85cm OP=OP

  • Merk: YKK
  • Model: VDD85-5-890
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €11,30
  • €7,95


Gerelateerde producten

Rits deelbaar grof - Kies een kleur

Rits deelbaar grof - Kies een kleur

Stevige deelbare ritssluiting.Stevige deelbare ritssluiting voor jacks en sportkleding. Deze deelbar..

€7,10

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Gemakkelijk een rits inzettenGemakkelijk een rits inzetten met Prym WondertapeFournituren – Reparere..

€8,00

Rits dubbel deelbaar 2 schuivers - KORT 30 tot 50cm - Kies een Kleur

Rits dubbel deelbaar 2 schuivers - KORT 30 tot 50cm - Kies een Kleur

Korte Profielrits Dubbel Deelbaar.Korte Profielrits Dubbel Deelbaar met 2 schuivers - 30 t/m 50cm la..

€6,95 €9,20

AKTIE: Rits dubbel deelbaar 2 schuivers zilverkleurig

AKTIE: Rits dubbel deelbaar 2 schuivers zilverkleurig

Metalen Rits Dubbel Deelbaar.Metalen Rits Dubbel Deelbaar met 2 schuivers.Fournituren: Jasrits. Zoek..

€8,50 €11,30

Tags: Rits, profielrits, bloktandrits, sportrits, rits voor tas, rits voor slaapzak, profiel, bloktand, sport, rits voor jas, rits voor jack, rits voor vest, jasrits, vestrits, jackrits, deelbare rits, deelbaar, nylon rits, stevige rits, rits stevig, rits zwart, zwarte rits, rits blauw, blauwe rits, donkerblauw, zwart, rode rits, rits rood, groene rits, rits groen, bruine rits, rits bruin, grijze rits, rits grijs, optilon, opti, ykk, opti rits, ykk rits, optilon rits, tweeweg rits, tweeweg, zweiwege, dubbel deelbare rits, rits met twee schuivers, 2 schuivers, twee schuivers, dubbele schuivers, boven en beneden, dubbel, twee trekkers, 2 trekkers