• Spoelhouder  voor naaigaren 21st - Bewaar naaigaren en spoeltje samen

Naaigaren bewaren.

Naaigaren bewaren: 21 houders voor klos en spoeltje.

Fournituren - 21 Spoelhouders voor naaigaren en onderspoeltje. Gütermann Naaigaren is niet goedkoop. Het is, vinden wij, het beste naaigaren dat er is, maar daar hangt ook een prijskaartje aan. Een goede reden dus om het restant van een klos naaigaren goed te bewaren, zodat je het de volgende keer weer kunt gebruiken. Het grote voordeel van deze spoelhouder voor naaigaren is, dat je niet alleen de klos naaigaren bewaart, maar ook het volgespoelde onderspoeltje van jouw naaimachine. Je bewaart deze samen bij elkaar, zodat je dit een volgende keer zo weer tevoorschijn kunt halen. Ideaal! Je ontvangt 21 kunststof spoelhouders geschikt voor alle merken naaigaren, waar jij zowel de naaigarenklos als het spoeltje op kunt klikken.

Van deze spoelhouders bieden wij ook een BUDGET-versie aan. Ook naaigaren leveren wij in een VOORDELIG alternatief.

Naaigaren goed bewaren

Het goed sorteren en bewaren van aangebroken klosjes naaigaren kost wat tijd, maar zal jou op den duur een boel geld besparen. En met deze handige kunststof spoelhouders kun jij zowel het klosje als het voorgespoelde naaimachinespoeltje voor de onderdraad bij elkaar bewaren. Zo gooi je niet onnodig restanten naaigaren weg en weet jij later ook altijd zeker dat het klosje en het spoeltje bij elkaar horen!

Welk naaigaren heb ik nodig?

Deze spoelhoudertjes zorgen ervoor dat je snel het juiste garen én ondergaren kunt pakken. Of jij nu kleding gaat herstellen of de kleding helemaal zelf gaat maken, ons advies is om Gütermann Naaigaren te gebruiken. Er zijn diverse varianten voor verschillende naaiklusjes. Zo gebruik jij voor standaard stoffen een ander naaigaren dan voor het naaien van jeans of het aanbrengen van sierstiksels. Bekijk het totale assortiment via onze BLOG, zodat jij weet welke soort naaigaren jij het beste kunt gebruiken.

Specificaties:

Materiaal: ABS Kunststof. Kleur: fuchsia, lichtgroen en blauw. Afmeting: 20x70mm. Je ontvangt 21 spoelhouders voor een klosje naaigaren en het bijbehorend onderspoeltje. De spoeltjes en het garen zijn NIET inbegrepen.

Opgeruimd staat netjes:

Door jouw naaispullen goed en overzichtelijk te bewaren, zal je veel tijd en moeite besparen. Zo kun jij jouw spoeltjes bewaren in een handige spoelenring. En wat dacht je van die handige opbergbox voor naaigaren?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Spoelhouder voor naaigaren 21st - Bewaar naaigaren en spoeltje samen

  • Merk: Prym
  • Model:611981
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,40


Gerelateerde producten

Gütermann Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren.Gütermann Naaigaren: De beste keus in naaigarenFournituren: Naaigaren bestellen?..

€4,15

Ring voor naaimachine spoeltjes - Tafelmodel met extra opbergruimte

Ring voor naaimachine spoeltjes - Tafelmodel met extra opbergruimte

SpoelenringSpoelenring met extra opbergruimte voor jouw naaitafelFournituren - Spoelenring met plaat..

€8,95

GOEDKOOP: Spoelendoos

GOEDKOOP: Spoelendoos

Opbergdoosje voor spoeltjesOpbergdoosje voor spoeltjes om je naaimachinespoeltjes in te bewarenFourn..

€3,95

Naaikoffer voor naaigaren - Met 48 vakken

Naaikoffer voor naaigaren - Met 48 vakken

Opbergkoffer voor Naaigaren.Opbergkoffer voor naaigaren – Opent aan 2 kanten.Fournituren - Naaigaren..

€29,95

Tags: Naaigaren bewaren, spoeltjes, naaimachinespoeltjes, naaimachinespoeltjes bewaren, spoelhouder, spoeltjeshouder, Gütermann, Prym, opbergbox, opbergen, naaigaren opbergen, naaimachinespoeltjes opbergen, spoelenring, spoeltjesbox, box voor naaimachinespoeltjes